Софтуерно Инженерство
Loading...
+ Нов въпрос
sekwent avatar sekwent 22 Точки

Качество на звука при видеата

На повечето нови лекции (Programming basics - август 2015) почти не се разбира какво се говори дори и със слушалки! Има единици при които всичко се чува ясно и са с идеално ниво на звука, което явно значи, че нещата са въпрос на малко повече внимание и настройки. Моля, обърнете внимание! Има лекции по близо 4 часа, при които си е направо мъчение да се издържат. Благодаря предварително :)

5
Предложения и проблеми 21/09/2015 21:15:18
slavpetroff avatar slavpetroff Trainer 155 Точки

Съгласен съм!На мен лично,лекторът Мартин,доста ми допада.Тук има например проблем със звука : https://softuni.bg/Trainings/Resources/Video/5809/Video-19-September-2015-Martin-Veshev-programming-basics-august-2015

0

И аз подкрепям, че качеството на звука на някой лекции е отвратително и дразнещо аз гледах лекции от предните курсове с хубаво качество ама уви вече не ги виждам къде са те поне бяха с хубаво качество на звука.

1
GetPeace avatar GetPeace 5 Точки

Привет... и аз срещнах подобен проблем... особено на слушалки, както обикновенно ги гледам. Оказа се, че ако използваш хубави слушалки с подходящи настройки на звуковата карта и нещата се нормализират. лично на мен с хедстфрито на телефона ми /самсунг/ най-добре се чува... пробвах с няколко други, с които на някои видеа нищо не се разбира, но с въпросното хедсфри, не съм срещал чак такива проблеми.

0
Housey avatar Housey SoftUni Team Trainer 129 Точки

Щях да направя подобен topic, но видях, че този е относно същия проблем.

В някой по-особени случаи като при видеото върху рекурсия (цък), noise reduction-a е толкова чувствителен, че когато Наков не е директно пред лаптопа, не се чува нищо! А като видим клипа от камерата, там всичко се чува идеално.

 

Моля направете noise reduction-а в настройките на Camtasia-та по-лек :)

3
24/09/2015 15:54:14