Loading...
teodorllg avatar teodorllg 3 Точки

Няма налично домашно за оценяване

Здравейте, няколко пъти ми се случва да сваля домашно за оценяване, след което сваления zip е с размер 0KB, сваления файл е с име 2278. Съответно оценявам, пиша коментар, че е празно домашното и натискам бутон оцени, след което излиза съобщение в червен фон "Няма налично домашно за оценяване".

Може ли някой да каже защо така се случва?

Също така има проблем с логването в сайта, много често се случва след като съм се разлогнал и опитам отново да се логна, логвам се успешно, но изписва съобщение "error code".

Хубав ден.

Тагове:
nakov avatar nakov SoftUni Team Trainer 5295 Точки

Или някой е предал празно домашно, или нещо има проблем с компа ти или с интернет връзката. Може да пробаш от друг компютър и с друг интернет.

Наков

0

Привет,

пробвано е от друг компютър и с друг интернет доставчик.

Теодор

0
nakov avatar nakov SoftUni Team Trainer 5295 Точки

Значи някой е качил празен файл. Дай му 0 точки и коментар, че е празен файла. Случва се, няма какво друго да направим.

Наков

0

Здравей,

да, точно това правя,оценявам с нула, пиша коментар и след натискане на бутон оцени излиза съобщение в червен фон "Няма налично домашно за оценяване".

0
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.