Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
thestambeto avatar thestambeto 2 Точки

Teamwork advanced C# - разпределение по отбори

Здравейте,

Някой знае ли кога горе-долу би трябвало да ни разпределят по отбори за Advanced C# Teamwork? Записах се преди 20-ти и все още не ми показва отбор или екипна работа в профила. Или може би аз съм объркал нещо при записването?

Благодаря много предварително

Тагове:
2
Fundamentals Module
Spaskich avatar Spaskich 36 Точки

Здрасти, колега. Това, което аз разбрах (по-скоро подочух) на снощния Lab, човекът, който отговаря за отборните работи, отсъства. Иначе по план е трябвало вече да сме разпределни. Надявам се, че скоро ще си разберем екипите, защото до датата за защитата (7-ми октмври) остават по-малко от 2 седмици... :(

3
IlianStefanov avatar IlianStefanov 12 Точки

Аз също се записах и все още не съм разпределен, но хората са казали "Всяко зло за добро"!

Това според мен не е зло изобщо, защото ще ни накара да реагираме още по-светкавично, за да се съчетаем.

А това би било повече в наш плюс, отколкото минус!

Така че не се притеснявайте, колеги! 

1
antonio_rtodorov avatar antonio_rtodorov 74 Точки

Да, да и мене ми яко интересно това начинание. Представяте ли си за една седмица да се запознаеш с 6 човека примерно, да се опознаете за някакво кратко време и след което да работите по даден проект и на всичкото отгоре да го защитите. Лудница и наистина резултата ще е много е интересен.

Това ме навявя на мисълта, така и така колегата е отворил тема, искам да питам някои имали предварителн план за действие? Как си представя целия процес? все пак сигурно ще се паднеме с колеги, които не познаваме.

 

0