Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
LenaB avatar LenaB 112 Точки

Какви са амбициите ви СЛЕД обучението в SoftUni?

Може и да ви се струва малко рано за този въпрос, но не е лошо човек да си поставя цели, за да има стимул за постигането им.

Интересно ми е какви са хората в Университета, откъде идват и към какво се стремят с това обучение. Избрахте ли си вече професия?

Прави ми впечатление, че има и доста хора от Телерик. Обърка ли се нещо там, защо продължавате в Университета, научихте ли достатъчно?

Тагове:
15
Общи приказки
Fleshian avatar Fleshian 379 Точки

Здравейте и от мен :) .
Четейки коментарите лесно може да се усети ентусиазма и мотивацията който изпълва повечето от вас. Според мен това да знаем че сме заобиколени най-вече от мотивирани и позитивни хора е едно от основните неща за които си струва да сме тук. Така че  аз съвсем спокойно бих оставил българския лаф "С какъвто са събереш такъв ставаш" да си действа с пълна сила :) . Дори няма да споменавам това че ще получим образование на много високо ниво, защото то някак си се подразбира.

Аз се казвам Деян и съм на 20 години. Моя най-висок идел е "Прави това което най-много те вълнува и удовлеторява" и до момента не бих казал че съм сгрешил правейки го :) . В момента удовлствието което ми доставя програмирането и като цяло създаването на неща на компютър , е едно от основните неща които ме карат да се будя рано сутринта и да бъда развълнувам и ентусиазиран за живота си . Макар че нямам ясно поставени цели в дългосрочен план, и точно какво искам да правя с програмирането, съм 100% убеден че опитността която ще придобия бъдейки на това място ще има стойност и значение за много аспекти от живота ми, освен професионалното ми развитие. Силно се надявам и полагам големи усилия  да бъда в топ 10% на приемните изпити , но виждайки мотивацията на повечето от вас това със сигурност няма да  е  лесна задача :).

Пожелавам успех на всички и бъдете развълнувани и ентусиазирани от това което правите и създавате, всичко друго ще си дойде на мястото! :)


 
0
Plami avatar Plami 373 Точки

Аз пък избрах на пръв поглед интересна професия - авиация. Но за съжаление без особенно голяма реализация :D Първата ми амбиция бе да стана пилот, но в нашите среди се пропаганадираше, че oт"фльорца" пилот не става.  После Ръководител Полети, но се оказа че трябва да имам роднина депутат или да кихна някоя 5-цифрена сума. В последствие работих в една авиационна фирма, но без никакво развитие. Тогава реших да пробвам в IT сферата и засега ми е супер интересно, непрекъснато вися на компа. Много се зарибих :D

Не съм решила в какво ще се специлизирам :) Просто все още се опитвам да се ориентирам в обстановката.

3