Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
GoShow avatar GoShow 595 Точки

Търсачка във форума

Здравейте, засега не е толкова необходимо, но след още 1-2 лекции ще се натрупат доста теми и отговори и ще е трудно, човек да преравя целия форум, за да намери нужната му информация.И търсачката да е насочена конкретно към форума, а не към целия сайт. Мисля,че предложението ми е разумно.
Тагове:
nakov avatar nakov SoftUni Team Trainer 5300 Точки
Да, ще трябва. Лека полека форумът ще става по-добър. Имайте търпение.
8
Christian_Tonev avatar Christian_Tonev 4 Точки
Ако Гугъл индексира всички теми във форума, това си е перфектно решение. Трябва да ви кажа от опит, че да се направи търсачка, която да преравя толкова добре или пък дай боже по-добре от Гугъл даден сайт (стига всички въпросни страници да са публично достъпни разбира се) си е меко казано МЕГА трудно!
0
p.tseperski avatar p.tseperski 21 Точки

Аз съм съгласен с предложението на колегата и споделям мнението му за търсачка в рамките на форума. Даже бих добавил и предложение да се направят подкатегории на вече съществуващите. Например в момента, всички задачи и въпроси относо курса ще се бухат на C# Basics. Ще е добре да има подкатегории от типа "C# Basics -> Introduction to programming", "C# Basics -> Primitive data types and variables" и т.н. Така ще има подреденост и йерархична структура. Ккаов мислите?

0
VGeorgiev avatar VGeorgiev 1385 Точки
Излишно е да има въпроси за всяка задача от домашното. Ще има по един въпрос за всяко домашно и вътре ще можете да обсъждате всички задачи.
1