Паркинг около Софтуни
Добър ден, утре вечер (следобед от 16.00ч) съм на изпит. Онлайн съм и досега не съм ходил в бизнес сградата където е Софтуни.
Въпросът ми е има ли наоколо паркинг, дори и платен? Мерси предварително.
Добър ден, утре вечер (следобед от 16.00ч) съм на изпит. Онлайн съм и досега не съм ходил в бизнес сградата където е Софтуни.
Въпросът ми е има ли наоколо паркинг, дори и платен? Мерси предварително.
Принципно има доста места около самата сграда по пресечките , от другата страна има Фантастико.. Не знам колко хора ще идват на твоята дата , но ако са много има шанс да се напълни. Сградата има също паркинг който е 6 лв на ден мисля! Там вече няма как да няма места, защото още няма почти никой в сградата!
Не се притестявай. Има платен паркинг (открит и закрит) в Бизнес сградата на Software University. Някой колеги го ползват. Лично аз паркирам в съседните улички.. Почти винаги се намира свободно място.... в сравнение с центъра този район не е парко Ад :)
Паркингът зад сградата е платен обаче - 6 лв. за 24 ч. Може да се ползват и паркингите на Фантастико и Кауфланд. На Васил Кънчев също има къде да се спира (от двете страни на улицата).
Една пряка преди Софт уни отбиваш в дясно и караш 100 метра. Стигаш до паркинга на единия от големите блокове и винаги има място за паркиране там ;)
Днес от 16 часа бях на изпит и преди това внимателно огледах района, та паркирах на последната пресечка преди сградата, където се помещава университета - ул "Сопот". Има жилищни блокове и съответно доста места за паркиране.
XD
Едит: въпросът е бил от вчера, е поне дано си намерил място за паркиране :)
Пълно е с места за паркиране из уличиките на квартала, в общи линии аз днес се чудих кое да си избера измежду 5-6 места, в преките до СофтУни ;)