Как ще се формира крайният резултат, с който ще кандидатстваме за място в softuni?
Моля споделете, ако имате инфо как точно ще се образува резултата за кандидатстване за място :)
Моля споделете, ако имате инфо как точно ще се образува резултата за кандидатстване за място :)
Здравей, ако си присъствено, крайният резултат ще се сформира 80% изпит, 20% домашни и 10% форум активити. Ако си онлайн 100% изпит.
80 % от крайната оценка е от изпита, 10 % от предаване на домашни , 10 % от проверяване на домашни и до 10% от активност във форума (това е за присъствено обучаващите се ) . За онлайн студентите крайната оценка е само от изпита (100%) като и те могат да получат бонус от активност във форума (до 10%) : )
80% изпит + 10% домашни + 10% проверяване на домашни + 10% от форум са 110% значи до 550т така ли ?
така излиза да, тези данни са от презентацията първия път. Мисля, че това е направено с цел тези с най-най-много точки (над 500) да станат асистенти. : )
И всички пропуснаха да споменат бонуса от форума ... XD
Някой знае ли как се формира бонуса от форумната активност? Какво му трябва на човек за да получи 10%?
Активност в категория Csharp Basics, но не знам колко точно! :D
Топ "полезност" в раздел C# Basics. Като под полезност няма определен критерии, който да се разбира. Екипът си е създал някакъв алгоритъм и си го прилага. А тези 10% са за първият по "полезност", всички след него получават по-малко.
Все пак трябва да има ясно и еднозначно дефинирана формула, която да определя полезността. Според мен няма да е много проста и факът, който ме кара да мисля така е, че точките на потребителите изобщо не са правопропорционални на „лайковете“ на писанията им.