Loading...
Darko avatar Darko 82 Точки

Идея за по бърза проверка на домашни

Повечето хора ги мързи да стартират програмата няколко пъти и не правят проверяват пълноценно домашните (т.е не проверяват с всички стойности или пък просто не проверяват). При проверката на домашното може да се постави  един безкраен цикъл например while(true) и с едно стартиране ще може да се проверяват домашните по лесно и бързо :)

Тагове:
3
Programming Basics
Aleksiev avatar Aleksiev 133 Точки

Аз в края на програмата пиша Main(); така също става безкрайна.

4

В случая важното беше да споделя лесен начин за по добра и бърза проверка. Може и с фор да се направи и с други чудесии. :)

0
Aleksiev avatar Aleksiev 133 Точки

Аз също споделям лесен, според мен начин.

1
DJilanov avatar DJilanov 140 Точки

Жалко ,че повечето хора правят просто на бързо 1 тестване и затварят програмата...

0
iliev72 avatar iliev72 147 Точки

А не е ли по-лесно да разгледаш кода и да прецениш дали работи коректно а wink

Поне на мен много рядко ми се налага да ги пускам smile с всички стойности - 1,2 да се видим дали работи коректно и после гледам кода за да видя дали няма нещо което си заслужава да бъде видяно wink

Рядко съм попадал и тук и в Телерик на нещо нестандартно wink

0

Честно да ти кажа по лесно е да провериш кода, но знаеш че дадена задача може да напишеш по най различни начини и почти един и същ отговор да получиш. Трябва да се проверят цялостно нещата :). Ест трябва да прегледаш кода преди да въведеш примерните стойности.

2
Fleshian avatar Fleshian 379 Точки

Благодаря за идеята, наистина спестява доста време. Аз си добавиш всичките задчи от последното домашно в безкрайни while цикли за да улесня хората които ще го проверяват, разбира се и съм коментирал защо съм го направил.

1
wartus avatar wartus 152 Точки

аз така правя ;Д и не само като проверявам домашни,а дори когато и сам си решавам. :Д Вярно като я сложа в бгкодер :Д и ми даде 0/100 :Д се шашкам ама ;Д се сещам да махна цикъла

2
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.