Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
st.koev avatar st.koev 15 Точки

Предложение за график на видео файловете

Здравейте, коментирах в друг топик, но понеже това е секцията за предложения, бих искал да предложа да се направи таблица с дати за публикуване на видео файловете, за да не се задава непрекъснато въпрос за следваща дата за публикуването им. Или да се направи допълнителена колона в таблицата за лекции/материали/домашни с допълнителна колона.
charlike avatar charlike 114 Точки

Добре ще е, да. Но аз едно не мога да проумея. Сега в системата ще се качват само видеа(със / без камера, няма значение) от една от групите или ще се качват всички?
И защо, ако е по първата логика, няма втората лекция вече качена? Смисъл, то има, ама са файлове само.

Добре би било, да се качва всичко в системата и да се сложи една зависимост от това човека каква група е, да му излизат видео само от нея - а файловете "Лекция" и "Демонстрации" - ясно, те ще са едни.

0
iliev72 avatar iliev72 147 Точки
А тези които са онлайн ?! Те в коя група са ?!
2
Yulia avatar Yulia 1345 Точки
Аз като бях на лекции през уикендите, трейнърите НЕ записваха видеа. Предполагам, че само Наков ще записва лекции за сега, защото има най-много опит и ги води най-добре. Следователно, видео-лекции е най-вероятно да има вторник и четвъртък. Поне такава е моята логика и предположение.
0
TsvetinaKoleva avatar TsvetinaKoleva 92 Точки
Напълно подкрепям предложението ти, доста по-организирано би било така. Ще знаем кога да очакваме лекциите качени... и да естествено, че понякога се появяват проблеми при рендиране, качване, прехвърляне, но една ориентировъчна дата за качване на видеата ще е от полза.

Относно горния отговор, доколкото знам ще се качват видеа от повече от една групи, за да имаш избор кой тренер да слушаш :) Втората лекция ще бъде качена скоро.
А за тази зависимост, за която говориш ..не мисля че има нужда, пък и каква полза ? След като си присъствал на лекцията на един тренер, защо да не чуеш и друг на същата тема хехе.
1
charlike avatar charlike 114 Точки

Не, то няма лошо всички да ги има, ама предвид, че има само първата лекция и то на Наков, ме навежда на мисълта, че има някаква балама схема, която пак са измислили и им се чудя.

Скоро, скоро.. ама. Щом са качили първата на @Наков, да бяха качили и втората негова - от нея си е минал повече от 1 ден. Просто няма логика. :D 

И.. Да си оправят заглавието на линковете на първата лекция. :)

0
gudov avatar gudov 274 Точки
Като гледам графика на залата и виждам, че първата лекция(БГ) на Наков е сряда, а втората понеделник. Явно мислят да качват само негови видеа и следователно втората лекция трябва да е чакаме понеделник вечерта или вторник. На мене лично ми се искаше да качват лекции и от други преподаватели, но сигурно ще го направят това за напред.
0