Loading...
evstati.zarkov avatar evstati.zarkov 40 Точки

Задача за изпит - Pillars

Моля, тези които са наясно да ми обеснят защо http://pastebin.com/2ZrywdvV от (Telerik Academy Exam 1 @ 6 Dec 2011 Morning задача  5) не минава тест 1.

Предварително благодаря за отделенето внимание.

Тагове:
0
Programming Basics
Anonymous:
Тема за решения/въпроси относно задачи давани на изпит в Телерик ---> https://softuni.bg/forum/questions/details/433
Dzhao avatar Dzhao 6 Точки

Плескай инт, където си писал байт и получаваш 90/100.

1
HPetrov avatar HPetrov 822 Точки

Има такава тема за всички задачи давани на изпит в Телерик --> тук.

Иначе ако не се лъжа имаше проблем в условието. По условие май нямаше да се взимат най-лявата и най-дясната колона като главни докато всъщност на някой тест точно те са стоящите и от там може да дава грешен резултат.

0

Благодаря за линка,  Благодаря на всички за вниманието

Аз питам за проблем в моето решение а не търся други решения,

Моля ако някои знае кой е проблема да ми го каже.

0
HPetrov avatar HPetrov 822 Точки

Линка, който съм ти дал не е да търсиш някакво решение на готово или нещо подобно а тема, в която се обсъждат тези задачи. Може би трябваше ясно да се изразя да попиташ там. Също така съм дал предположение какво може да ти дава грешен отговор. Провери го.

1
Fleshian avatar Fleshian 379 Точки

Съгласен съм с горния коментар на HPetrov. А иначе пголедни линка който е дал Hpetrov и виж най-долния коментар от YaneYo на първа страница. Там има линкове за теглени за всички задачи давани в академията. Те са zip файлове които съдържат условия, решения както и вички тестове от задачите. Ето ти и един линк за теглене на задачите от изпита с Pillars.

0
Колега, четете ли какво питам или гоним активност?
0
Fleshian avatar Fleshian 379 Точки
Може би не бях достатъчно ясен в коментара си. Това което казвам е че можеш да си изтеглиш задачите със всички тестове. Отваряш си тестовете на които ти дава грешка, вкарваш същия input от теста, и гледаш какъв отговор ти излиза на теб и почваш да проверяваш къде в кода си пропуснал да се сетиш какво ще е се случи при такъв input. В случая първия тест на Pillars inputa е 8 нули, така че почваш да оправяш кода така че да хване и този тест.
1
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.