Еднаква трудност на изпитите ?
Мисля си , че трудноста не беше еднаква на всички изпити. Разбирам, че в първите дни са се записали хората които са били най-уверени в себе си но все пак не мисля, че тази фрапираща разлика се дължи само на това. Мисля, че трудноста на задачите не беше еднаква защото на повечето изпити от решавах мейду 3 и 4 задачи и на пробния за sofuni също имах над 350т. а днес едва 187т. Мислех си,че не се справям явно добре но когато видях, че днес има 1 човек с 500т от 161 което в сравнение с някои от другите дни е над 30 пъти по слабо примерно при 40 и 17 човека с 500т или при 74 явили се 18 пълни отличници. Дори мога да твърдя ,че със сигурност задачите са били по трудни от другите дни дори и участниците днес да са били с една идея по слаби. Което не е честно не защото щях да имам 500т и да се конкурирам с другите с по 500т но човек който днес има 200 мисля, че спокойно можеше да реши поне още една задача в който и да е от другите дни. Почти съм сигурен, че точките ще ми стигнат за присъствено но въпреки това съм много разочарован защото съм на 95% сигурен че 187т не достигат да бъва в топ 50 на явилите се от всеки изпит и едва ли ще мога да запиша присъствено а положих доста усилия със всичките решени домашни, направих всичките проверки и днес направо този изпит ми разби усилията на пух и прах. Това е моето мнение, вие какво мислите ? Предполагам, че ще получа едно 20-30 минуса ама то вече това ми е най-малкия проблем....