Профил
Loading...
+ Нов въпрос
tutsana avatar tutsana 6 Точки

Гаф с проверка на домашно

Така, проверявам си аз домашни и след като написах коментар и поставих оценка на едно, стана следното - цъкам "оцени домашно" бутона при което не ми зареди нищо, затова цъкнах втори път. И изведнъж - брой оценени домашни станаха 2 (сигурен съм че трябва да е само 1, понеже пазя сейвнатите файлове и съм сигурен че не съм оценявал друго). Та не знам бъг ли стана с повторното натискане, или нещо друго :D И дали е пратило същия коментар и същата оценка или не. Но се извинявам ако на някой коментара към домашното не съвпада изобщо с неговото домашно. 

Тагове:
coaster avatar coaster 415 Точки

Сега ако кажеш, че се отнася за втората тема - Примитивни типове данни и променливи, май намерихме и потърпевшия :) Нищо, случва се.

0
tutsana avatar tutsana 6 Точки

Ами не беше за 2-ро домашно :D Ще трябва да търсиш провинилия се...

0
mesechina avatar mesechina 112 Точки

И аз направих много кофти гаф снощи. Събмитнах коментар за съвсем друга лекция. Докато пишех коментара затворих таба без да искам, после съм цъкнала на долната лекция и без да се усетя написах отговора там... Човека ще се оцъкли като си види коментара. cry Извинявам за което.

0
petio.bs avatar petio.bs 51 Точки

Сега всички бързат да проверяват домашни и е нормално да се случват такива неща. И аз замалко да оценя друго домашно но се усетих навреме. А някой знае ли докога точно е срока за оценяване на домашните? Наков писа, че е до днес сутринта, но това е доста обширно понятие :)

0
tutsana avatar tutsana 6 Точки

Наистина е доста обширно, за мен сутринта свършва след малко? laughing

0
aslv1 avatar aslv1 304 Точки

И при мен се получи така при първото домашно. В този ред на мисли се извинявам на колегата, който е получил напълно неадекватна рецензия на домашното „Въведение в програмирането“.

0