Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
Samuil.Petrow avatar Samuil.Petrow 1548 Точки

Не, само за присъствените.

2
Viktor_Dakov avatar Viktor_Dakov 9 Точки

А колко е таксата за тези, които са онлайн ?

-1
LSvilenov avatar LSvilenov 0 Точки

@Viktor_Dakov

Тук можеш да видиш плановете, както и кой какво предлага.

0
Viktor_Dakov avatar Viktor_Dakov 9 Точки

Има ли възможност за преминаване към присъствено обучение в момента ?

-1
bsdemon avatar bsdemon 348 Точки

Ако си онлайн в момента, то е само за подготвителния изпит. След като излезе класирането, ако имаш точки ще можеш да се запишеш и присъствено.

1
Viktor_Dakov avatar Viktor_Dakov 9 Точки

Спомням си, че когато кандидатсвах трябваше да избирам дали искам онлайн или присъствено обучение. Това е било само за нулевото ниво ?

-1
anton.boyanov avatar anton.boyanov 40 Точки

Да за нулевото.

1
Viktor_Dakov avatar Viktor_Dakov 9 Точки

Ок, благодаря много на всичко. Последен въпрос. Днес ли трябва да излезе класирането ?

0
externo avatar externo 119 Точки

След като се говори за промяна в правилата, а именно поправителни изпити, какво пречи да се променят и правилата за онлайн обучаемите да получават стипендия под формата на безплатно обучение, казвам го от позицията на 500т.

2
dentia avatar dentia 362 Точки

И онлайните са хора - прав си! laughing

Иначе онлайн обучението е доста по-евтино и мисля, че е благородно да се отстъпи стипендиантското право само на присъствено обучаващите се. Друга причина, според мен е, че замисълът на онлайн обучението е за хора, които вече работят, и известа част от тях работят в ИТ сферата, което ако се приеме за истина, то е повече от нечестно любители да се състезават с аматьори.

Краткият отговор е - защото е така - във всеки друг университет задочните също са ощетени.

5
externo avatar externo 119 Точки

Това не е университет и не бива да бъде сравняван с други университети. По-скоро е уместно сравнението с https://www.coursera.org/ където обучението е напълно безплатно. Там привилегиите на плащащите са единствено, че получават легален сертификат да се пъчат с него, за разлика от неплащащите, които получават сертификат с неустановена самоличност. Всичко друго е еднакво: достъп до материали, проверяване и получаване на проверка на домашно на равно с всички останали от целия свят. Може би просто на мен ми се иска софтуни да прилича на тази система.

Но все пак ако започнат да се променят правилата в движение рано или късно ще се срине.

п.с.: американския сървайвър е с непроменени основни правила от 25г насам, за разлика от бг версията в която всеки сезон е с различна продължителност, различен тио игри, ту има, ту няма тайни острови, тайни острови от тайните острови и т.н. дивотии, които само отлагат неизбежното, непригодните да отпаднат :)

2