Кандидатстване в МТМ
Добър ден, колеги! Интересува ме какво се гледа при кандидатстване в МТМ колеж (оценки от softuni, оценки от дипломата или друго) ?
Добър ден, колеги! Интересува ме какво се гледа при кандидатстване в МТМ колеж (оценки от softuni, оценки от дипломата или друго) ?
Здравейте!
За да не създавам нова тема, ще си позволя да питам тук. В документите трябва да си изберем форма на обучение. Има няколко задочни, но коя да избера? В информацията за университетите пише "Форматът на обучението е дистанционен (онлайн интерактивни видео курсове) с присъствени консултации от време на време (вместо очни занятия)."
В действителност обучението с такива интерактивни видео курсове ли е? Защото точно това ще ме устройва, тъй като съм онлайн студент. :) Вярно, че чак догодина ще уча и в колежа, но в документите пише, че веднъж заявена формата, нямам право на промяна. Правилно ли съм разбрала и ако може да ми кажете коя форма трябва да избера... Също така има и да се попълнят оценки от предмети, трябва да ги попълня от дипломата ми за средно образование, нали? (да питам аз, то не че има от къде другаде да се видят и напишат :D )
Другото, което е, задължително ли е да отидя на писмен изпит, като в документите имам да попълня нещо като писмения изпит, за който четох, че е като анкета... Задължително ли е и да отидя на интервю? За мен това е проблем, тъй като съм отдалеч. От няколко дни чакам отговор на тези въпроси, а ми трябват разяснения, тъй като наистина закъснявам с попълването на документите.
Привет,
За да се запишеш ти трябва единствено успешно взет приемен изпит тук в СофтУни (Programming Basics).
Ясно, но по какъв начин се филтрират хората за самия колеж - едва ли приамат всички, които са изявили желание да кандидатстват?
Абсолютно всички приети в СофтУни биват приети после и там при желание :)
Послепис: Просто хората, които се възползват от дуалната програма не са чак толкова много, че да се насити МТМ с кадри и да не могат да поемат кандидатите.
ОК. Благодаря за информацията!
За съжаление не мога да ти дам отговори, но ти препоръчвам да се обадиш на +359 2 4456 148 (Информационен център на MTM), за да не губиш време (предполагам си писала mail) :)
Да, писах им.
Благодаря все пак за отделеното време. :)