Формат на домашни - Photoshop
Здравейте хора, искам да питам преди да ги запазим във RAR документ в какъв формат да правим нещата от домашните. Благодаря предварително
Здравейте хора, искам да питам преди да ги запазим във RAR документ в какъв формат да правим нещата от домашните. Благодаря предварително
Здравей колега, мисля че избързваш малко, откриващата лекция е довечера, би трябвало да изяснят всички подробности тогава.
И още нещо - мисля че системата на SoftUni приема само ZIP архиви (предполагам защото са универсални и имат native windows поддръжка), така че по-добре избягвай RAR в този случай.
Къде е качено видеото от лекцията на 14.10.2015г.? Не мога да го открия .....
Всички материали се качват тук: https://softuni.bg/trainings/1215/photoshop-october-2015
Видеото още не е качено, но предполагам днес ще го качат.
Съдечно благодаря! Лек ден на Вси!
Засега изпращайте вашите работни psd файлове, докато са малки. Другият вариант е да включите в архива само изходните файлове и резултата във вид на .jpg, без psd файла, за да се види от какво е направен колажа. Нека да са кръстени подходящо, например крайният файл да е result.jpg или finall.jpg, за да улесним проверяващите.
Най-отгоре на домашното пише какви файлове приема системата, а именно zip, 7z и rar. Мисля, че 7z прави най-малки файлове, което може би е важно, като се има предвид ограничението от 10МБ.
Ама как се качват само тва не ми е ясно, гледам качили са видеа лекции но немогат да се гледат.
Вече би трябвало да се е появило бутонче "Избор на файл". Видеата още се ъплоадват, затова. Скоро.
А за домашните работи няма ли да се дават някакви точкии.
Системата в общия случай приема zip, 7z и rar, но си много прав, че zip-a е универсален и е добре да се придържаме към ползването му :)
Да но защото бжяха качи ли някакви презентации и имаше домашно затова попитах.