Java Fundamentals Online Students
Здравейте, аз съм записан за курса по Java онлайн. Почти съм сигурен, че ще се явя на изпита, но от това, което гледах на първата лекция не ми стана много ясно как ще се оформя оценката на онлайн студентите. Щом не сме присъствено, значи не можем да си вземем бонус точките от лаб-а, които чесно казано и си нямам идея как ще се дават. За проекта, Java Game, който също ще носи 10% не съм сигурен дали ще можем да участваме ние, които сме онлайн студенти, както нямаме и достъп до присъствените 5%. Така ако ги смятаме излиза, че взимаме 80% от изпита и 5% + 5% = 90% от домашни и проверка на домашни. Ако има някой по - запознат с въпроса за сформирането на оценката, ще се радвам да сподели, и също така дали ще има шанс да си сформираме някакъв екип от онлайн студенти за отборната работа(познати и приятели нямам на този, бих се радвал ако можем онлайн студентите да участваме, да си сформираме някакво екипче с други хора, които също са сами, но до тогава има още време).
Благодаря за отговора! Значи ли това,че за сформирането на 100% от оценката остава 80(изпит) + 10(домашни,проверка) + 10(тиймуорк).
Мисля, че да, тъй като онлайн студенти не би трябвало да имаме достъп до лабовете.
Виждам, че са задали екипния проект, но никъде не ми е дошло нито известие, нито имейл, да се включа към някаква група или нещо от сорта. Дали е защото все още не съм заплатил таксата за изпита?