Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
Petya avatar Petya 2460 Точки

Представяне на МТМ колеж - довечера (16 април) в 18:00 ч.

Колеги, довечера от 18:00 ч. ще има представяне на МТМ (Колеж по Мениджмънт, Търговия и Маркетинг) в залата ни на ул. Васил Кънчев 26. Заповядайте, за да разберете повече за съвместната ни програма по специалност "Е-предприемачество" с образователно-квалификационна степен "професионален бакалавър". Елате и разберете как може да получите практически умения, знания + диплома за висше образование. Ще можете да задавате въпроси на представители на МТМ и на СофтУни. Ще има и симулационна игра на реална предприемаческа ситуация, която обещава да бъде интересна. Запишете се от тук: https://softuni.bg/trainings/seminars/details/1027

5
Events
nakov avatar nakov SoftUni Team Trainer 5296 Точки
Best Answer

Колеги, силно препоръчваме на всеки, който иска да получи държавно-призната диплома за висше образование след обучението си в СофтУни, да дойде довечера на представянето на съвметсната учебна програма с МТМ колеж.

Това е възможност да зададете своите въпроси към представитеите на Колежа по маркетинг и търговия (MTM колеж) относно възможността за дуално обучение (в СофтУни за софтуерен инженер и паралелно в MTM колеж за предприемач и държавна диплома).

4
ivo68 avatar ivo68 2 Точки

Г-н Наков, поради невъзможност да присъстват повечето, които са от други градове, може ли да зададете въпрос относно издаването на уверения от МТМ колежа (или от Софтуерния университет, ако прецените) за ползване на възможността за закупуване на студентска карта за пътуване в градския транспорт и бдж.

3
Petya avatar Petya 2460 Точки

Щом от МТМ ви запишат в регистъра на студентите и придобиете студенти права, ще могат да ви издават уверения, които да послужат за отстъпки за БДЖ, карти за градски транспорт в София, ISIC карти и т.н.

3
dsmilyanov avatar dsmilyanov 237 Точки

Представянето на MTM ще бъде ли записано както повечето останали семинари/лекции?

2
Petya avatar Petya 2460 Точки

Да, ще има видео.

1
Yulia avatar Yulia 1345 Точки

Леко в последният момент го обявихте - от днес за днес... разбирам, че имате много работа, но така бързо не всеки може да реагира. Но доколкото знам, реално в университет-партньор няма значение дали ще заявим желание сега или есента - ще се водим студенти едва като започне официално учебната година при тях, нали?  Ще се прави ли пак такава презентация преди следващият прием?

2
Petya avatar Petya 2460 Точки

Да, забавхиме се - покрай изпити, класирания, плащания и т.н. имаше много работа и продължава да има. Съжаляваме за което, знаем, че не е коректно от днес за днес. Понякога зависим и от други хора, не само помежду си. Както и да е.

Официално ще сте студенти от есента, когато ще бъде отворен регистъра на на студентите в България и ще може да бъдат вписвани хора.

Аз призовавам все пак, ако някой има въпрос, да го зададе тук, ние ще се помъчим да ги зададем от ваше име довечера. Ще запишем видео.

8
Markova avatar Markova 13 Точки

Аз имам следния въпрос - тъй като дипломата ми за средно образование е в друго учебно заведение и още известно време ще съм студент там (до есента няма шанс да я имам), това проблем ли ще бъде да съм онлайн студент в СофтУни? 

1
Petya avatar Petya 2460 Точки

Не, на нас диплома за средно образование не ни е нужна.

1
rosenrusev avatar rosenrusev 175 Точки

Здравейте Petya,

 

Благодаря за предоставения линк към видеото.

Имам въпрос за заявяване на желание за държавна диплома.

Бяхте написали, че трябва да Ви информираме за желанието си до септември (при записано ниво 1).

Въпроса ми е:"Как можем да заявим желанието си?"(на място в Софтуерния университет или по е-мейл). 

 

Благодаря за вниманието.

2
nakov avatar nakov SoftUni Team Trainer 5296 Точки

Ще пуснем форма за записване на МТМ / ВСУ в началото на следващия семестър (в началото на май месец).

1
rosenrusev avatar rosenrusev 175 Точки

Благодаря за отговора.

0