Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
pgeorgiew avatar pgeorgiew 0 Точки

Обучаващи се от Programming Basics - октомври 2015 - Пловдив

Здравейте колеги,

някой има ли информация относно кога и къде ще се провежда курса ? Защото нищо не мога да намеря като информация в форумите и в сайта. 

Благодаря ви предварително !

0
Programming Basics
petarvodenchev avatar petarvodenchev 1 Точки

7 палата на Панаира, сега звъннах. :)

0
pgeorgiew avatar pgeorgiew 0 Точки

Благодаря колега,

И аз звъннях няколко пъти и писах няколко писма докато получа  информацията която ми е нужна, но за съжаление се оказа, че поради някаква неясна за мен причина не съм бил записан и следователно затова не съм получил писмо с адреса и часа на курса. Макар, че получих друго писмо с потвърждение, че съм бил записан с пресъствена форма на обучение. Но както и да е ! Успешен и ползотворен курс ви пожелавам 

0
petarvodenchev avatar petarvodenchev 1 Точки

По някаква случайност и при мен така се беше получило, макар че бях избрал Пловдив, бях записан в София за присъствено, но ме прехвърлиха, след като помолих. smiley

0
Petya avatar Petya 2460 Точки

Здравейте! В мейла, който изпратихме миналата седмица, за одобрение за участие в курса, сме посочили мястото. А именно: Конферентна зала, палата 7 на Международния панаир Пловдив (бул. "Цар Борис III  Обединител" 37).

0
nterziev avatar nterziev 0 Точки

Исках да попитам, дали разполагате с някакви машини в залата или да разчитаме на личните си лаптопи?

0
pgeorgiew avatar pgeorgiew 0 Точки

Благодаря ви Патя,

разбрах вече след няколко позвъннявавания на телефона даден в сайта и след няколко писма се оказа, че не съм записан във въпросния курс и затова не съм получил въпросното писмо миналата седмица (нищо, че получих друго писмо с потвърждение, че съм записан присъствена форма на обучение) Но стават грешки няма да бъда дребнав и заядлив ! Отново сърдечни благодарности за отговора ви  

0
Petya avatar Petya 2460 Точки

@nterziev Не, няма машини в залата, така че е добре да носите личните си лаптопи.

@pgeorgiew Съжалявам, че така се е получило. Радвам се, че си се свързал с колегите, имаме супер много запитвания всеки ден и понякога не можем да отговорим веднага, но се стараем да връщаме отговор в рамките на 1-2 работни дни.

Може ли да ми кажеш какъв мейл за записване в присъствена форма си получил по-точно? За да не спамим в темата, предлагам да ми препратиш съобщението на мейла ми направо: petya@softuni.bg. Благодаря за проявеното разбиране!

0
crazyroler avatar crazyroler 1 Точки

Аз също имам въпрос.

Очертава се, да нямам възможност за явяване на изпита на 17.01.2016г в Пловдив, но вече го заплатих.

Какви са вариантите от тук насетне?

Явявам се на следващата насрочена дата на изпита за курса или връщате сумата, и когато реша да се явя на изпит, заплащам сумата и се явявам. 

 

 

0