Обучаващи се от Programming Basics - октомври 2015 - Пловдив
Здравейте колеги,
някой има ли информация относно кога и къде ще се провежда курса ? Защото нищо не мога да намеря като информация в форумите и в сайта.
Благодаря ви предварително !
Здравейте колеги,
някой има ли информация относно кога и къде ще се провежда курса ? Защото нищо не мога да намеря като информация в форумите и в сайта.
Благодаря ви предварително !
7 палата на Панаира, сега звъннах. :)
Здравейте! В мейла, който изпратихме миналата седмица, за одобрение за участие в курса, сме посочили мястото. А именно: Конферентна зала, палата 7 на Международния панаир Пловдив (бул. "Цар Борис III Обединител" 37).
Исках да попитам, дали разполагате с някакви машини в залата или да разчитаме на личните си лаптопи?
Благодаря ви Патя,
разбрах вече след няколко позвъннявавания на телефона даден в сайта и след няколко писма се оказа, че не съм записан във въпросния курс и затова не съм получил въпросното писмо миналата седмица (нищо, че получих друго писмо с потвърждение, че съм записан присъствена форма на обучение) Но стават грешки няма да бъда дребнав и заядлив ! Отново сърдечни благодарности за отговора ви
@nterziev Не, няма машини в залата, така че е добре да носите личните си лаптопи.
@pgeorgiew Съжалявам, че така се е получило. Радвам се, че си се свързал с колегите, имаме супер много запитвания всеки ден и понякога не можем да отговорим веднага, но се стараем да връщаме отговор в рамките на 1-2 работни дни.
Може ли да ми кажеш какъв мейл за записване в присъствена форма си получил по-точно? За да не спамим в темата, предлагам да ми препратиш съобщението на мейла ми направо: petya@softuni.bg. Благодаря за проявеното разбиране!
Аз също имам въпрос.
Очертава се, да нямам възможност за явяване на изпита на 17.01.2016г в Пловдив, но вече го заплатих.
Какви са вариантите от тук насетне?
Явявам се на следващата насрочена дата на изпита за курса или връщате сумата, и когато реша да се явя на изпит, заплащам сумата и се явявам.
Благодаря колега,
И аз звъннях няколко пъти и писах няколко писма докато получа информацията която ми е нужна, но за съжаление се оказа, че поради някаква неясна за мен причина не съм бил записан и следователно затова не съм получил писмо с адреса и часа на курса. Макар, че получих друго писмо с потвърждение, че съм бил записан с пресъствена форма на обучение. Но както и да е ! Успешен и ползотворен курс ви пожелавам
По някаква случайност и при мен така се беше получило, макар че бях избрал Пловдив, бях записан в София за присъствено, но ме прехвърлиха, след като помолих.