Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
antonp1p2 avatar antonp1p2 17 Точки

[КПК] {Exam} - Buhtig Issue Tracker - Как да вляза в size лимит-а за зип файла ?

Може би аз нещо бъркам обаче не мога да вляза в максималната големина на зип файла. Махам bin и obj файловете и зип-а ми е 300 и косур кб. ,а трябва файла да е най-много 52кб.

0
C# OOP Advanced
adrnbeats avatar adrnbeats 37 Точки

Пробвай да изтриеш и .suo файловете.

0
Filkolev avatar Filkolev 4485 Точки

От настройките на папките - сложи отметка да се показват скрити файлове и папки.

От всеки проект (включително юнит тестовете) трябва да махнеш bin и obj папките. Трябва да махнеш .suo файлове ако има такива, както и .vs папките (ако има такива).

Обикновено след това размерът пада до допустим такъв.

1
EBojilova avatar EBojilova 330 Точки

Фил, аз ги махнах всички тези папки и пак съм над лимита 5-6 пъти. Утре има  ли кой да ни помогне със събмита, че бая почнах да се притеснявам? Ако ги архивирам без .sln файла, без тестовете и тези файлове които си изброил, влизам в лимита, но нали идеята е да качим и тестовете. Утре мисля да дойда половин час преди изпита, дано има някой да помогне.

0
Filkolev avatar Filkolev 4485 Точки

От всички проекти ли махна асемблитата? Няма как да махнеш всичко и да си няколко пъти над лимита, нещо си пропуснала предполагам. На място ако имаш проблем ще има кой да помогне, ако се наложи ще се вдигне и лимита за размера на сорс кода.

2
EBojilova avatar EBojilova 330 Точки

Да, махнах на всякъде bin и obj и пак съм много над лимита. Единствената разлика от преди е , че сега съм с VS Community 2015, но не мисля, че това е проблема.

0