Качване на домашни
Здравейте, прозореца за качване на домашните не е активен и пише че срока е минал, а тя е от днес, някой може ли да ми помогне?
Здравейте, прозореца за качване на домашните не е активен и пише че срока е минал, а тя е от днес, някой може ли да ми помогне?
Здравей,
мисля че утре системата ще бъде отворена за качване на домашни или ако не утре то вдруги ден, но ще бъде отворена.
Не мога да открия прозореца за качване на домашните!
Съжалявам, открих го. Активен е вече бутона.
Къде се намира? Още не го намирам.
Добър ден! Ако е възможно да нарправиш скрийншот къде се намира прозореца ще бъдем много благодарни ! :)
Поздрави.
влизате в профила си и на началната страница, жълтия бутон долу
Здравейте приятели.
Аз също имам проблем относно изпращането на домашното.
Ето това е при мен:
При мен е същото,
При мен е същото някой може ли да обесни какво става и кога ще можем да си качваме домашните ;) благодаря предварително
Здравейте, и при мен е така.Явно системата не е още съвсем актуализирана. Все пак курсът започна днес.
При мен беше активно, успях да го кача около един часа снощи. Можете да си го изтеглите обратно ако ви потрябва дадено домашно в следващ момент, а не го пазите на компа си.
Здравейте!
Аз съм записана за курсът, който започна във Бургас, но и там бутона е неактивен.
Някои от Бургас успял ли е да си качи домашното?
Здравейте и от Пловдив... няма активен бутон и при мен.
Писах им на e-mail и ми активираха бутона :)
Здравей, аз съм от Пловдив и при мен бутонът за качване на домашното е активен от днес.:)
Колеги, Fear no more! :) Початих си със някой от Softuni и вече можем да качваме домашни!
Оказа се, че срокът на домашното бе е бил определен :) Поздрави от Пловдив!
Здравейте,
Без да искам качих домашното от тема 2 от курса по Photoshop в тема 3, по която още не са проведени лекции. Може ли да се изтрие?
Здравей,
Не може да се изтрие, за съжаление. Но това не е проблем, просто качи домашното за тема 2 при тема 2, а когато напишеш домашното за тема 3 го качи при тема 3. Така при повторно качване на домашното, предишното такова бива заменено. Дано съм помогнал :)
Поздрави и успех! :)
Окс, мерси. :)
Благодаря.