Community 2 Vote ! Recursion required

Здравей
На кратко конференцията digit.emea организирана от webIT е една от най големите IT конференции и тази година тя ще се състои в Истанбул. Колежката ми Ели е обезкуражена защото хем има какво да каже но като всеки тесен специалист няма общността на средно статистическата готина мацка.. И се получава парадокса хем имаш какво да кажеш, хем трябва да минеш през ситото на чисто субективното гласуване.. Пред PC след като установихме че от телефон не става и с приятели под 200 пак не става..
За да е сигурно че си гласувал трябва да изпълниш стъпките до край и ако искаш да махнеш от стената си пернатия линк...
 
Участието на българин на конференцията би показало че има общност, а участието на Ели че не е важно как изглеждаш а какво можеш и какво имаш да кажеш и споделиш, а тя има ..
За това взех цялата идея присърце и всъщност Ви пиша. //спамя

Искрено се надявам че не съм изгубил времето Ви
Не мога да те накарам да гласуваш за нея нито да споделиш с приятели..
По смешното е че дори майка и не може да гласува за нея защото иска верификация от 2 стъпки чрез фейсбук и да имаш повече от 199 добавени приятели …

това е линка ако все пак проявяваш интерес 
http://games.webitcongress.com/meetups/vote.php?id=219

другото тъпо нещо е че ако все пак  гласуваш и не споделиш поне с 2 приятели се получава линейно и няма как да скалира.. Първите 5 получават право да презентират темата си..
И сега се чудиш каква ми е ползата от файдата като аз няма да ходя - еми просто участвам в изработването на темата и би било яко… Мерсаж
p.s. гласуването е до неделя - понеделник 17:00 GMT ..
вот + споделяне = рекурсиика :)