Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
xpucu avatar xpucu 26 Точки

[TWPS] Поправка?

Здравейте,

Тъй като съм изпуснала всички срокове за домашни в курса до момента, а доколкото разбирам по него изпит няма, се чудех има ли поправка по него и в какво се изразява тя?

Не съм записана за екипен проект, така че предполагам че оценката се формира 100 % от домашни. (В слайдовете пише, че е 50 % от изпит, 50 % от екипен проект, но не пише какво става, ако не си записан - а в поканата изрично е упоменато, че не е задължителен и че не губиш точки, ако не се запишеш, затова и не съм го записала).

Има ли възможност да предавам домашни със следващия курс по Fundamentals или има друг процес за поправка?

Мерси!​​

Тагове:
1
Teamwork and Personal Skills
zhecho15 avatar zhecho15 6 Точки

И аз съм в същото положение и съм много притеснен, защото оценката от този курс може да свали цялостната ми оценка с една единица, което е много лошо...

0
moholovka avatar moholovka 169 Точки

Предавай ги сега, само че срока е до днес.

0
xpucu avatar xpucu 26 Точки

Нямам желание да предам нещо ей-така на тагадък, щото срока изтича и "да хвана 3". Именно затова питам и за поправка, за да мога да си изгледам видеата и направя нещата.

Никой ли не е ходил на поправка по предмета? :(

0
expressingx avatar expressingx 21 Точки

И аз съм така и имам 2 изпуснати домашни (предполагам и ти, то сме имали 3 домашни досега). Ще видя крайната ми оценка с 2те пропуснати домашни и ако не съм доволен тогава ще мисля за поправка. На този етап не мисля, че трябва да те тревожи.

0
bacuty avatar bacuty 55 Точки

Орисъединявам се с 46 т.съм без да съм участвала в екипен проект,  с 3,98 как да се примириш ?!

Какви са ни възможностите за повишаване ?;

0