Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият.
Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание.
Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Имам абсолютно същият проблем. Пробвах с листове, стрингбилдъри и какви ли не други начини, но не ми се получава. След като пусна програмата връща празен текст файл.
Ето и моят код, но той май не се различава много с кода на Николай: http://pastebin.com/TkxWYNUe
П.С. Странно, че съм забил на тази задача, която ми се стори уж най-лесна, а другите ги направих :Д
Абсолютно същия проблем имам и аз. Цял ден я мъча и само празен текст файл връща. При дебъгването още в началото на кода никога не влиза в цикъла, защото ми дава, че line = null.
String line = reader.readln();
While (line != null)
Интересното е обаче, че ако дам да ми направи нов файл вместо да презапише стария, всичко е ток и жица и тогава при абсолютно същия код line никога не е null.
И аз го забелязах, че не влиза изобщо в цикъла и от доста време я мъча, но неуспешно. Може би причината е, че ползваме реадър и райтър в един файл, незнам. Ще изчака някой, който я е решил да ни изкара от калта...