Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
evgeni.tochev avatar evgeni.tochev 12 Точки

Онлайн или присъствено

Здравейте колеги, приет съм присъствено, но няма да имам физическото време да бъда на лекциите, ако запиша онлайн сега каква е възможността да се прехвърля присъствено след това?

Тагове:
0
Programming Basics
dentia avatar dentia 362 Точки
Best Answer

преди всяко ниво имаш право да променяш формата си на обучение, стига резултатите ти да го позволяват.

2
gangov avatar gangov 22 Точки

На мен ми е интересно как ще се впишат онлайн - студентите в курса "Работа в екип". Това ще бъде истинския тест според мен, отделно се чудя и много се надявам да чуя мненията за следното - На примерни изпити докарвам 3 задачи, но на истинския се ос*ах яката - само 100 точки, като цяло искам да бъда само онлайн студент. Чудя се дали да изчакам до септември, като през това време изрешавам абсолютно всички примерни изпити от телерик и софтуни или да продължа напред, като наваксвам в движение с новата материя /все пак почваме Java, JavaScript и PHP от началото/. Наистина ще ми е полезно мнението Ви колеги.

0
kiko144 avatar kiko144 795 Точки

Ако се чустваш готов и имаш достатъчно време по-добре продължи. Ако изостанеш винаги можеш да повториш 1 ниво!

1
Jazastry avatar Jazastry 51 Точки

Във Телерик имах възможност да участвам в отборен проект. Хората бяха разпределени произволно. Организирахме работата през фейсбук. Проекта беше да се създаде презентация (по шаблон) със въпроси върху различни области. Имаше комуникация между съотборниците и преставихме се в срок. Ако всички в проекта имат желание (и интернет ;) се получава. 

0