Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
antonio_rtodorov avatar antonio_rtodorov 74 Точки

Въпрос относно екипен проект по Java

Здравейте,

участвам в екипния проект по Java, получих майл за график на защитите и след това влезнах в сайта на СофтУни за да видя съотборниците си. Проблема е, че директно ми излиза да ги оценявам и нямам директен достъп до контакт с тях, за това ги търсих, чрез търсачката на сайт намерих 2ма, обаче дргурия съотборник има прекалено много съвпадения и не можах да го намеря, а четвъртия въобще няма никакви посочени контакти. Някакви идеи, съвети имате ли?

Поздрави,

Антонио

Тагове:
0
Java Advanced
yanchev_i avatar yanchev_i 16 Точки

Здрасти, в графика за защита на екипните проекти, участниците в отборите са посочени с юзърнейм-ите си, от там можеш да ги вземеш и да ги търсиш в сайта на СофтУни.

Поздрави

0
dstefanova avatar dstefanova 67 Точки

Дам, има някакъв бъг, аз тъкмо им писах мейл на info@softuni.bg , за да знаят за проблема и да го отстранят :) Аз ги търсих в търсачката по юзърнеймове (че и на мен ми излизаха много match-ове), може да пробваш така 

Поздрави,

Деница

2
birkoff88 avatar birkoff88 -7 Точки

Здравейте,

Някой знае ли кога започва подготовката за екипните проекти?

0
antonio_rtodorov avatar antonio_rtodorov 74 Точки

Здравей,

мога да ти кажа на миналия екипен проект по Advance C# какво направихме. Веднага щом разбрахме с кой сме в отбор се намерихме по фейсбук, направихме си група, използвахме trello.com за проекта и горе-долу всичко стартира на 21-22.09.2015 и предадохме проекта на 08,10,2015г., Сега виждам, че съотборниците вече си ги знам и от нас зависи колко бързо ще се организираме да започнеме проекта. Надявам се да съм ти помогнал.

Поздрави,

3
syssboxx avatar syssboxx 0 Точки

Здравейте,

знаете ли дали курсистите в отворения курс Java Fundamentals също ще могат да участват в екипния проект? Трябва ли някъде да заявим желание? В системата уж има задание, но аз все още не съм получила мейл за записване за проект, а то вече половината курс мина.

 

0
Lamms avatar Lamms 197 Точки

Би трябвало да можете, но срокът вече мина, може и да има вариант да те включат, но трябва да попиташ или на място при Алекс или по телефона. По-добре не отлагай до понеделник, а звънни и попитай дали може да те включат.

0
23/10/2015 14:48:54
syssboxx avatar syssboxx 0 Точки

 Аз съм онлайн на отворения курс, ако това променя нещата. Очаквах да получа покана по мейл за записване и да ме включат в екип с други онлайн участници, нищо не съм получила обаче  :) Не знам дали вече не е прекалено късно, има ли някакъв емейл, на който се пише в такива случай ? Вие кога получихме покана за участие в проекта?

 

0
tanija avatar tanija 61 Точки

syssboxx мен ме вълнува същият въпрос. Ти получи ли, някакви отговори?

0