Loading...
Debss avatar Debss 17 Точки

Най-вероятно по-късно. Вече ми излезе коментар за поправката. Все още няма оценка обаче.

0
PetyaDjanovska avatar PetyaDjanovska 2 Точки

Къде четеш този коментар? - от профила си, домашни или другаде?

0
Debss avatar Debss 17 Точки

Профил - Отворени курсове - кликаш върху QA курса и коментара се появява под този от предходния изпит.

0
PetyaDjanovska avatar PetyaDjanovska 2 Точки

ОК, благодаря ! :-)

0
Slamster7 avatar Slamster7 47 Точки

На мен ми излезе и оценката колеги, проверете си ги, явно ги ъпдейтват в момента. :) 

Много съм радостен лично аз, много добър 5 този път, надградихме от предния път. :) 

1
goldynne avatar goldynne 26 Точки

Честито, колега! :)

А излиза ли ти инфо за сертификата в секция 'Сертификати'. Аз също имам 5, но нищо не ми се появява там.

1

Честито и на теб ! :) Ами не, все още нямам информация в тази секция, но предполагам отнема повече време, поне и предния път мисля, че беше нужно още малко време. :) 

1

"

Здравейте,

По въпроса за сертификатите и хартиения носител - ще може да ги получите и на хартиен носител. Към края на октомври ще направим дата за връчване на сертификати, където всеки ще си получи поименно сертификата. Идеята е да го направим след втората дата за изпит, за да може и хората, които не са се явили на първата дата или са решили да подобрят оценката си, да получат сертификатите си без нова дата за връчване на такива. Ще ви уведомим с имейл кога ще е датата.

"

Това намерих сега от старата тема за резултатите на първия изпит. :)

1

@RoYaL, дали ще има обобщение на този изпит както имаше на предишния, насоки и съвети, както и информация какво ще става със сертификатите, защото предполагам и други колеги все още нямат отражение в профилите ? :)

0
RoYaL avatar RoYaL Trainer 6849 Точки

Здравейте,

Предстои СофтУни конф, с който в момента сме се ангажирали. След конференцията ще направя ретроспекция на изпита. Ще ви уведомя и какво се случва със сертификатите, както и дата за получаването им на хартиен носител :)) Ще се радвам да се видим поне още веднъж - тогава :)

Поздрави,

Иван

1

Благодарим за отговора, очакваме известие. ;]

0
28/10/2015 16:03:46
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.