Резултати от QA изпит 10.10.2015
Здравейте,
кога да очакваме резултатите от изпита?
Здравейте,
кога да очакваме резултатите от изпита?
Най-вероятно по-късно. Вече ми излезе коментар за поправката. Все още няма оценка обаче.
На мен ми излезе и оценката колеги, проверете си ги, явно ги ъпдейтват в момента. :)
Много съм радостен лично аз, много добър 5 този път, надградихме от предния път. :)
Честито, колега! :)
А излиза ли ти инфо за сертификата в секция 'Сертификати'. Аз също имам 5, но нищо не ми се появява там.
Честито и на теб ! :) Ами не, все още нямам информация в тази секция, но предполагам отнема повече време, поне и предния път мисля, че беше нужно още малко време. :)
"
Здравейте,
По въпроса за сертификатите и хартиения носител - ще може да ги получите и на хартиен носител. Към края на октомври ще направим дата за връчване на сертификати, където всеки ще си получи поименно сертификата. Идеята е да го направим след втората дата за изпит, за да може и хората, които не са се явили на първата дата или са решили да подобрят оценката си, да получат сертификатите си без нова дата за връчване на такива. Ще ви уведомим с имейл кога ще е датата.
"
Това намерих сега от старата тема за резултатите на първия изпит. :)
@RoYaL, дали ще има обобщение на този изпит както имаше на предишния, насоки и съвети, както и информация какво ще става със сертификатите, защото предполагам и други колеги все още нямат отражение в профилите ? :)
Здравейте,
Предстои СофтУни конф, с който в момента сме се ангажирали. След конференцията ще направя ретроспекция на изпита. Ще ви уведомя и какво се случва със сертификатите, както и дата за получаването им на хартиен носител :)) Ще се радвам да се видим поне още веднъж - тогава :)
Поздрави,
Иван
Благодарим за отговора, очакваме известие. ;]
Къде четеш този коментар? - от профила си, домашни или другаде?
Профил - Отворени курсове - кликаш върху QA курса и коментара се появява под този от предходния изпит.
ОК, благодаря ! :-)