Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
martin_varbanov avatar martin_varbanov 1 Точки

Проблем с output на jQuery

Здравейте колеги.

от няколко часа вече се опитвам да нипиша код на jQuery, който да ми взема 2 стойности от 2 text input-a, да провери коя стойност е по- голяма и да върне по- голямата и съответно по- малката в 2 отделни div-a. Всичко работеше без проблеми, докато не дойде момента на output-a. На практика всичко работи правилно, но output-a се задържа за броени милисекунди. Някой има ли идеи как да задържа перманентно output-a

 

https://github.com/martin-varbanov96/math-fmi/tree/master/isABiggerThanB/temp

0
Advanced Level: Front-End
Filkolev avatar Filkolev 4485 Точки
Best Answer

Имаш форма, а по подразбиране когато имаш бутон във форма действието му е да я събмитне, при което се презарежда страницата. В jQuery имаше нещо като prevent default action или нещо такова. Просто трябва да кажеш, че при клик на бутона не трябва да се изпълнява действието по подразбиране.

С чист HTML може да кажеш и просто type="button" на бутона, защото по подразбиране е "type=submit", но с jQuery мисля, че няма да е достатъчно.

1
martin_varbanov avatar martin_varbanov 1 Точки

Мерси много, няколко часа се мъчех, знаех, че е или нещо с бутона или самата click функция ама никога нямаше да предположа, че това е проблема. Просто махнах бутона и си сложих един див и го използвах като бутон, върше ми работа, мерси много за помощта :)

0