Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият.
Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание.
Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Здравейте,
Аз бих искала да обърна внимание на задачата,показваща текуща възраст и такава след 10 години, на базата на въведена рожденна дата.
Логиката на моя код е същата,като тази на Климент. Но си направих експеримент да въведа дата от вчера или от миналата година. Разбира се програмата ми изкара грешка и заби. Вие пробвали ли сте този вариант за рънване?
В момента съм в процес на разрешаване на този проблем...Ако някой има идеи,моля споделете ги!
Благодаря
Здравей , най-добре да дадеш да видим кода.Важно е да въвеждаш датата във формат спрямо системния ти език на операционната система, иначе ще ти дава грешка.
Здравей, Савина.
Когато решавах задачата, доста се бях вманиачил и я направих тотално loser-friendly и могат да се въвеждат всякакви абсурди :)
http://pastebin.com/nrLjDRr4
Това, че годината е дробно число са подробности също
Поздрави,
Слави