Проблем с версията на .NET Framework на Windows 10
Ъпдейтнах си Windows 7-цата на 10-ка преди време. Точно реших да се вихря на Visual Studio и още с първите опити греда. Докато се мъчех да напиша програма за факториел, където ми е необходим класа BigInteger. Опитах няколко пъти да добавях System.Numerics; към включените библиотеки и ми изписва, че го нямам. В последствие установих, че ми трябва .Net Framework 4.5 и нагоре. Интересно защо Windows 10 я намя вградена, но както и да е. Проверих и имам инсталирана v4.0.30319. Пробвах да сложа 4.6 изписа ми, че не можело на Windows 10. Какво джедайско движение трябва да направя, за да подкарам BigInteger в проекта си?
.NET Framework 4.5.2 or a later update is already installed on this computer
Как се добавя референция?
Явно имам 4.6 както колегата Евлогиев предположи, но мисля че нещо бъркам като правя.
Ами отстрани където са ти проектите, като отвориш даден проект, ще видиш къде пише References, цъкаш десен бутон и даваш Add Reference.. и в горния десен ъгъл на прозорчето има търсачка и пишеш system.numerics избираш го и натискаш ОК. След това в .cs файла където ти е кода добавяш using System.Numerics и би трябвало всичко да си работи.