Въпрос за Visual Studio
Здравейте имам въпрос отностно Visual Studio . Има ли проблем една и съща програма да се обработва на Visual Studio 2013 и на Visual Studio 2015 ?
Здравейте имам въпрос отностно Visual Studio . Има ли проблем една и съща програма да се обработва на Visual Studio 2013 и на Visual Studio 2015 ?
Здравей!
Не, няма да има никакъв проблем.
Не, няма проблем. Несъвместимости евентуално може да има с по-стари версии. 2013 трябва да се ъпдейтне, за да работи с новия .NET Framework/C# 6, но като цяло сериозна разлика няма.
А очакват ли се някакви проблеми при инсталиранo VS 2015 Community в Windows 7 във виртуална машина ?
Защо да има проблеми?
Питах с оглед на това, че VS 2015 очевидно е ориентиран и оптимизиран да работи в среда на Windows 10.
Дали е забелязана някаква несъвместимост между компоненти или техни версии.
Иначе инсталацията мина успешно.
Здравей!
Аз се сблъсках един път с проблем при един проект който започнах да пиша на VS 2015, а после ми се наложи да го продължа на VS 2013.
Проблемът беше във версията на .NET Framework, която съответната версия на Visual Studio изполва "by default".
VS 2015 използва .NET Framework Version = v4.5.2, а 2013 използва .NET Framework Version = v4.5 и се почнаха едни гърмежи, но се оправят лесно само като се смени версията на .NET Framework от настройките на проекта.
Предполагам, че този проблем се появява само ако от 2015 слезеш на 2013, в обратния вариант няма да има проблеми!
Аз съм с Windows 10 и видях голям зор да си инсталирам Visual Studio. При първите два-три опита стигаше до едно място и ми даваше грешка, след което нищо не можех да направя, освен да натисна OK и да прекратя инсталацията. Последният ми опит се оказа успешен (логично ), като преди него не съм променял никакви настройки или да пробвам с друга версия.
И аз съм с Windows 10x64 и нямам никаквъв проблем с инсталацията-VS2015 се инсталира още от първия път.