Относно заплащането за приемен изпит
Здравейте! Записан съм за курса Programming basics - Русе. Искам да попитам дали мога да платя в брой в Русенския университет за приемния изпит или по банков път?
Здравейте! Записан съм за курса Programming basics - Русе. Искам да попитам дали мога да платя в брой в Русенския университет за приемния изпит или по банков път?
Здравей ! Според мен за информация за плащания и подобни е най-добре да се обърнеш директно към съпорта ;)
Обади се в Софтуни най-добре, но доколкото знам в брой може само в София, иначе е през easypаy или по банков път.
Здравей, в профила си - заплащане можеш да видиш методите за заплащане. (не забравяй да избереш курса/изпита за който искаш да заплатиш)
Или от този линк https://softuni.bg/users/payments/pay/257 - линка е за Programming Basics Русе - приемен изпит - 17 януари 2016 - ранно записване
Да можеш с банков превод.
В борй мисля, че е само за София на място в сградата на SoftUni.
Вече писах на support - a, но благодаря все пак.
Здравейте,
можеш ли след като се свържеш със съпорта да пишеш какво са ти отговорили.
Благодаря с пожелание за хубав ден
Нямаш проблеми.
Тази вечер получих отговор от support-a. Казват, че изпитът ще се проведе в Русе и ако искам да платя в брой, трябва да отида до София.
Аз направих така - отидох в банката,не в тази в която е посочено че може да платиш,в друга защото и без това трябваше да ми се преиздава картата.След като заявиш плащането с някой от методите ти дават IBAN който трябва да напишеш в платежното нареждане и попълваш останалите полета.