Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
MMQuants avatar MMQuants 68 Точки

Проблем с Enhancv

Добър ден колеги. Тъкмо пробвах сайта: enhancv.com, който би трябвало да ни помага при създаването на CV.  За нещастие нещо се бъгна и след като 2-3 пъти почвах наново да си пиша CV-то, изведнъж спря да сейва прогреса ми. После даже не успях да си сваля наполовина направеното CV. Добре, че сайта е още в тестови режим иначе щеше да е много смешно положението. Всякакви коментари относно подобни случки с въпросни сайт са добре дошли. Лична аз много го харесвам и съм решил да го тествам отново след ден-два, но идеята ми беше да си направя CV и да го пусна като домашна за и без това наложителната такава. Някой има ли информация какво се случва с този сайт и кога ще се оправят пробемите?

Тагове:
3
Teamwork and Personal Skills 03/11/2015 12:20:24
Petya avatar Petya 2460 Точки

Здравей, ще препратим проблема ти на колегите от Enhancv. Очаквай отговор. 

Благодарим!

1
03/11/2015 12:35:36
MMQuants avatar MMQuants 68 Точки

Няма проблем. Все пак е всеобщ интерес сайтът да работи за да го ползваме ефективно.

1
Samuil.Petrow avatar Samuil.Petrow 1548 Точки

На мен https://app.enhancv.com/ не ми го отваря изобщо. Записах се за безплатното бонус CV за 20$, но доколкото разбирам и в момента трябва да мога да build-вам нещо? Ако не е бъг, може ли hint какво не правя точно :?

EDIT: Без secure протокол успявам да го отворя. Start building now и Let's get started бутоните са вързани към различен таргет.

EDIT 2: 404 при опит за сдвояване с Facebook API

0
03/11/2015 13:02:02
MMQuants avatar MMQuants 68 Точки

Все пак нека да не забравяме, че това е старт-ъп и е все още е на ниво БЕТА, така че бъз бъгове няма как ..., но да се надяваме, че скоро ще ги оправят. Иначе като дизайн и идея, ми допада страшно много и съм сигурен, че напревеното чрез този сайт CV със сигурност ще се откроява от останлите, което само по себе си вдига и шанса за успех.

Поздрави

1
Samuil.Petrow avatar Samuil.Petrow 1548 Точки

И на мен много ми допада и вбъдеще вероятно ще е доста силно потребителското преживяване! Надявам се не се е счел за "hate" коментара ми, а по-скоро като "report" :)

0
ViktorKirilov avatar ViktorKirilov 0 Точки

Здравей. Възможно ли е да обясниш подробно кога точно се появява тази грешка? Когато се отваря facebook popup-а, забраняваш ли достъпа до някои права? Логвал ли си се преди с email-ът, който ти е свързан с facebook account-а? Освен тази грешка появява ли се някакъв error message?

0
volen.vulkov avatar volen.vulkov 0 Точки

Хей,

съжалявам за проблема. Можеш ли да ми пишеш на vulkov@enhancv.com името и мейла с които си се логнал?

0
MMQuants avatar MMQuants 68 Точки

ето и грешката която ми дава на мен. Наи-горе в ляво ми изписва с червени букви и една светкавица: Error. Could not save

1
ViktorKirilov avatar ViktorKirilov 0 Точки

Здравей. Проблема със save-a все още ли го има? 

0
mitee avatar mitee 0 Точки

Здравейте, при мен от няколко седмици при Start building now ми дава ERR_CONNECTION_REFUSED  :(.

0