Почивка между нивата?
Здравейте. Искам да попитам дали е решено дали между нивата ще има някаква почивка или директно си стартира следващото. И също ниво #1 е с продължителност 4 месеца, нали така
Здравейте. Искам да попитам дали е решено дали между нивата ще има някаква почивка или директно си стартира следващото. И също ниво #1 е с продължителност 4 месеца, нали така
В откриващата лекция Наков каза, че няма да има почивки.
Нивата ще са по 4 месеца, а по план на година ще се минават 3 нива, т.е. няма да има някаква почивка между отделните нива.
Значи ще е яко учене, аз се чудех дали ще има примерно нещо от рода на 1 седмица, да отскокнем до моренцето набързо Както дойде
Аз не виждам, какъв е проблема да изпуснеш 2 лекции присъствено и да ги гледаш онлайн и ето ти поне 10 дена почивка.
Мисля, че ще имаме карти и на входа ще се маркираме тоест присъствията ще са ни точки
Мда, но все пак е добре да присъстваме на всички лекции, поне аз така мисля де.. Не ми се ще да изпускам нищо, после не обичам и забързаното наваксване, сега от ниво #0 изпуснах 2 лекции и ми дойде нагорно с домашни и т.н., така че би било хубаво, ако има няква регламентирана седмица, ще видим кво ще стане де .
Не знам. На мене като цяло ми се вижда тъпа идеята да се ходи на лекции. За упражненията е друг въпроса.
@gudov
Ако си присъствено определено е в твой много силен интерес да присъстваш ако имаш намерение да се бориш за нещо. Ако ли не... те упражненията са непременно след лекциите, така че ако не знаеш в колко точно свършва дадена лекция няма как да не хванеш някаква част от нея. Друг е случая ако решиш да идваш последния половин-един част от цялостната лекция но ако си на 1 час път от залата си е голяма загуба на време за толкова малко ;)
@vvulevv
За поста ти с времето за моренце... то ако имаме по 1 седмица почивка между нивата то 1-во ниво свършва септември :D А септември на моренце не е много голям филм повярвай ми :P
Те все казват, че индустрията не спи, за това... никаква почивка :( :D
Хаха, еми то принципно стига да изпуснем един понеделник през юли - август и се получава 1 седмица. Може да се навакса!
Не се шашкай! Много добре си спомням, че Наков каза на встъпителната лекция, че в края на август ще имаме малка почивка, и на него му се ходи до моренцето. Но ще е малка, а ако ти е точно преди някой изпит - хич няма да ти е до почивка! :)
Хах, ще се оправим с изпити и т.н., дано има и за разпускане!
Ще има 1 седмица почивка през август. Като наближи, ще уточним кога точно.
А, екстра, ще зърнем морето, все пак!