Loading...
odesis avatar odesis 26 Точки

Решения на задачите от учебника на Наков и колектив за Java

Здравейте,

Надявам се някой да може да ми помогне. Опитвам се да решавам задачите от учебника : " Основи на програмирането с Java, но срещам големи затруднения с с някои задачи. Има ли къде да видя решенията им, но не със C#, а с Java?

Тагове:
0
Programming Basics
RFilipov avatar RFilipov 136 Точки

Не знам дали ще ти е много от полза, но ако искаш да разгледаш Java код и задачи с решения ето ти част от моя GitHub. Тука има задачи които са над ниво Advanced, но има и някои на ниво Basic (има задание + решение).

https://github.com/ROSSFilipov/Java/tree/master/Java%20Exam%20Problems

Можеш да избереш някоя с по-кратко решение - използвай дебъгера и виж къде какво става.

1
08/11/2015 20:01:27
odesis avatar odesis 26 Точки

Благодаря, ще разгледам , макар че в Джава Фундаменталс е по-високо нивото, а аз търся решения на базови задачи, които после се употребяват в по-сложни.

0

Решенията на задачите са разпределени на отделни методи, а тези методи са това което търсиш предполагам.

0

Решенията на задачите са разпределени на отделни методи, а тези методи са това което търсиш предполагам.

0
svetlyoek avatar svetlyoek 20 Точки

Здравейте.Къде бих могъл да намеря примерните решения на всичките задачи от новото издание (2018)?

Благодаря!

0
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.