Programming basics - November 2015 Facebook група

Здравейте колеги, 

 

по случай започването на ноемврийския курс Programmin basics, си позволих да направя група във Facebook, за студентите, които сме включени в този курс. 

Започнах този курс през август, но по стечение на обстоятелствата, не успях да се подготвя на 100% за изпита, след, което прецених, че ще е по-добре да повторя този подготвителен курс. В предишния курс, организирах същата група във Facebook, с цел да си помагаме за седмичните домашни и всеки, който има въпроси, от каквото и да е естество, да бъдат обсъждани, защото една част от хората, включително и аз, никога преди не се бяхме занимавали с програмиране.Групата имаше успех, самата идея се изпълни, обсъждахме различни въпроси, взаимно си помагахме за различни задачи и т.н.

https://www.facebook.com/groups/204384276559874/ - това е линк към групата, всеки, който иска да се включи е добре дошъл. Ако има желаещи, които не са записани в този курс, също могат да се включат. Всичко е въпрос на желание.

 

Очаквам Ви за предстоящите дискусии във връзка с домашните. Благодаря за вниманието и се извинявам на Админите, че тази публикация не е свързана с конкретен въпрос.