Проблем с видео драйвърите.
Здравейте, от известно време имам проблем с лаптопа. Имам проблем с видео драйвърите, смених 5 уиндоуса, пробвах много драйвъри, пробвах абсолютно всичко, без ефект. Преровил съм целия гугъл, всичко е обяснено подробно, но нищо не помогна. Лаптопа ми е HP Pavilion G6 2220su, параметрите му са 6gb ram, двуадрен процесор Intel Pentium B960 2x 2,20 Ghz, 500 HDD, видео карти - вградена Intel HD Graphics Family, а външната ми е AMD Radeon HD 7670M 1GB. В момента съм с Windows 8.1 64bit, когато тръгна да инсталирам драйвър за вътрешната видео карта ми изписва your computer doesn't meet the minimum requirements, а при външната Catalyst Instal Managera или ми крашква, или инсталацията завършва без ефект и пише view activity log. Та въпроса ми е, дали можете да ми помогнете с нещо, и да ми кажете на какво се дължи този проблем ?
Първо инсталирай чипсета, не казвам че в това е проблема, но все пак така трябва.
Да, от този сайт тегля драйвърите, според това с кой windows съм. Но и двата драйвъра за видеото не се инсталират, и не знам какво да правя. Преди нямах такъв проблем, от 1 месец се мъча да го оправя, но не мога и се ядосвам вече ....
Инсталирал съм абсолютно всички драйвъри, дори в safe mode пробвах да инсталирам драйвърите... Не става..