Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
moholovka avatar moholovka 169 Точки

ProblemSolvingMethodologyHomework

Здравейте, дали някой от екипа може да качи тестовете, защото на нулевите имам верен резултат, а на другите нула и започвам лекинко да се изнервям :) Другият вариант е някой колега да удари едно рамо ако му се занимава, ето кода: 

https://github.com/IvanMladenov/Algorithms/blob/master/ProblemSolvingHomework/ProblemSolvingHomework/RectangleProgram.cs

Благодаря!

Тагове:
Filkolev avatar Filkolev 4482 Точки

Ето ги тестовете: ЛИНК

По принцип за тези задачи има някаква вероятност да са ми грешни решенията, съответно тестовете, но виждам, че има хора с по 100, така че по-скоро няма грешки.

Относно задачата с най-краткия път в матрица - уточнение, което добавих в условието тези дни - ако има два пътя с еднаква дължина, избира се този, в който участват клетки, които са на по-горен ред или в по-лява колона (т.е. обхождането е стандартно по редове отгоре надолу и по колони от ляво надясно). Има няколко души с грешка на 1 тест, които връщат верен път, но просто пътят е различен от този в тестовете. Понеже в джъдж се сравнява изхода 1:1, възможно е верни решения да не минат, затова добавих това допълнително условие.

1
moholovka avatar moholovka 169 Точки

Ами не, аз се сетих къде ми е грешката, въпроса сега е да се сетя как да я оправя :D Мерси за тестовете.

0
moholovka avatar moholovka 169 Точки

Иска потребителско и парола за сървъра.

0
dim4o avatar dim4o 288 Точки

User: student

Pass: student

1