[C Programming] Оценки от изпита
Здравейте,
Качени са оценките от изпита + крайните оценки за курса. Можете да ги видите в своя профил под Обучения. :)
Здравейте,
Качени са оценките от изпита + крайните оценки за курса. Можете да ги видите в своя профил под Обучения. :)
Поради интерес в крайна сметка решихме да сложим поправка. Датата е 13 декември от 9:00 (неделя този път). Пада се точно след 3 седмици, което е предостатъчна подготовка за всеки, който не е доволен от резултата си. Имейли очаквайте идните дни, а записване за изпита - седмицата преди изпита. :)
Супер! :) Как да си взема сертификата?
Пак в профила от Сертификати можеш да си го изтеглиш. Връчването на сертификати, издадени от нас, се извършва през определени периоди (обикновено когато се натрупат сертификати от няколко курса). За момента не е ясно точно кога ще стане това, очаквайте имейл близките няколко месеца.
Ще се проведе ли поправка на изпита?
Да интересно е да се знае това с поправителните как стои при отворените курсове! За пореден път се разминах на косъм (4,84 - 16-то място) :(
Интересно! Напоследък след всеки изпит първата ми мисъл е "А дано има поправка!". Това изобщо не е добра тенденция, но за нищо на света не бих изпуснал нова възможност да се изложа потресаващо.
Присъединявам се към въпроса за поправителен изпит.
(а и от сега направо да питам за поправителен на поправителния)
Определено и аз не съм доволен от това, което сътворих. Пишете ме и мен към желаещите за поправка.
А къде виждате кой на кое място е в крайното класиране?
В крайното класиране можеш да видиш само собственото си място, написано е в скоби до оценката ти.
Общо класиране само на точките в judge-а има там.
Никой обаче не ни отговори на първоначалния въпрос, ще има ли поправка или не?
Мен лично ме интересува и анонсирания курс по Линукс кога би започнал, все още няма излязла информация за него.
Не виждам такова нещо. Това което виждам е Точки: 83.7566 Отличен (5.71)
Разгъни стрелката вляво и ще видиш повече инфо, включително мястото в общото класиране.
На много места в сертификата виждам 0 часа за съответната тема, а срещу C Preprocessor пише 170 часа. Според мен доста от часовете не са коректно попълнени.
Ще ги оправим, благодаря.
Тук ли ще бъде съобщено за резултатите от изпита на 13.12.2015 ?
Ще има ли авторски решения и тестове на поправката?
Качени са в станицата на курса ТУК.