Домашно по Практични умения за общуване
Колеги, дълго време се лутах докато намеря мястото на курса. Накрая влезнах в пощата си и кликнах върху линка от писмото с поканата за курса. Имаме вече бутон за изпращане на първо домашно. Не че знам какво ще напиша, но поне ще опитам ... Успех! И ще се позабавляваме на следващата лекция. Лично за мен беше изключително приятно, въпреки че се наложи да закъснея половин час и изпуснах представянето.
Сега се сещам - някой знае ли как да се свържем с лектора, за въпроси и уточнения? Аз ,например, не разбрах откъде да се четат статии за домашното или може произволно избрани.
Благодаря за бързия отговор! Надявам се колегите да се възползват. Повечето пирати от пиратския курс ги познавам, ходим си заедно на Витоша от време на време. Много се забавлявах на снимките, видях ги в неочаквана светлина. Надявам се и на нас да ни е толкова забавно - знание и забавление наистина вървят ръка за ръка.
Здравей.
Чудесно е, че толкова бързо се свързваш с нас и ни предоставяш възможност за комуникация. Благодаря.
Ще се възползвам от тази възможност като отправя една молба.
Ще имаш ли възможност да качиш тук или където прецениш за добре, описани условията на домашното. За да е всичко точно. Подозирам, че ако питаш всеки участник - ще събереш доста вариации на тема какво имаме да предаваме за неделя :)
Разбира се, допускам, че това може да е част от предизвикателството - да видим кой колко добре комуникира и до колко сме разбрали какво имаш предвид и какво се иска от нас ;)
Независимо от това дали ще прецениш за уместно да качиш условия на домашните или не - едно остава константа -
Желая на всички весело изкарване на празниците!