Loading...
flashestswag avatar flashestswag 66 Точки

Проблем с енкодинга, в заглавията на изпращаните от Форума писма

Здравейте,
Не мога да разбера, защо заглавията на някои от писмата, които получавам автоматично от сайта, са с проблем с енкодинга.
Писмата ги получавам, понеже съм се абонирал за един от разделите на форума, и всеки път като излиза нещо ново, ми праща писмо.

Това проблем на СофтУни системата ли е, или на конкретния сайт, в моя случай abv.bg

Ето прилагам снимка: (Encoding-а е: UTF-8)

Интересно ми е някой, ако може чисто технически да ми каже, защо се получава така :) При изпращането на писмото от форума към мен, заглавието е в друг енкодинг ли?

Тагове:
0
Предложения и проблеми 22/11/2015 14:39:07
Samuil.Petrow avatar Samuil.Petrow 1550 Точки

Всеки път когато ползваш АБВ, някъде там една игуана пуска сълза... Учудвам се, че дори достигат имейлите до теб :)

Не съм го имал този проблем с няколко различни други Mail provider-a.

2
23/11/2015 11:38:26
flashestswag avatar flashestswag 66 Точки

Хахаха :D xD Освен да ги питам тях, какво са направили, че при другите работи, а при тях не =) Незнам, ама едва ли е толкова сложно да го фикснат, все пак това им е работата :)

1
23/11/2015 11:45:33
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.