PHP Web Dev Basics Поправка
Бих искал да знам дали ако не използвам php 7 на поправката (или по-точно изискваните strict types) ще бъда скъсан -> разбира се това е при условие че останалите функционалности на framework-a са налице.
Бих искал да знам дали ако не използвам php 7 на поправката (или по-точно изискваните strict types) ще бъда скъсан -> разбира се това е при условие че останалите функционалности на framework-a са налице.
Аз тъкмо мислех да задам същия въпрос но видях че вече е зададен. Този на битнами е много бъкав не ъпдеитва промените по кода ъпдеитва ги след 1-2 минути няма дебъгер. Като цяло е бъгаво и се отказах от него още преди 1 седмица и половина и си пиша на 5.5.
Здравей,
Успяваш ли да се запишеш за изпита? Мен ме пренасочва към курса...
И при мен е така, но трябва да го оправят -> звънях днес и казаха че ще отстранят проблема.
Успяхте ли да се запишете? Мен все още ме прехвърля към страницата на курса, а крайният срок е до утре
Да не би да се опитваш да се запишеш втори път - да си се записал когато ни изпратиха в началото имейлите и сега да опитваш втори път?
В темата за проблеми и предложения мисля мернах днес kikko да отговаря на подобно питане. Човека си е бил записан и затова при опит да достъпи линка за записване го редиректва към страницата на круса.
Ами запазваме си правото да не пуснем хората, които нямат това изискване. Допълнителен анализ на резултатите ще покажеж дали ще го направим или не. Опитайте се да го ползвате. Колегата @p.yordanov е дал решение за кеша. Аз лично си сетъпнах 7ца на WAMP без много усилия - сложих РНР-то на нивото на 5цата, смених php.ini-development само на php.ini. В конфига на Апача смених php5_module на php7_module и съответно пътя към php7apache2_4.dll и тръгна. Не съм имал описаните проблеми.
За мен по-големия проблем със седмицата е това, че няма как да се ползва дебъгера. Моля, отчетете и това като взимате решение.
Иначе вар дъмп си е ок за задачи по php Basics с по петдесет реда код, ама за голямо приложение...
Виждам, че има RC на Xdebug за РНР 7 - http://xdebug.org/
Благодаря ти! Успях да го подкарам.
Ти успя ли да смениш Documentroot-a при пхп 7 променям конфиг файла. Обаче пак си остава хтдокс папката като основа. Благодаря предварително!
C:\wamp\bin\apache\apache2.4.9\conf
В тази директория има файл httpd.conf.
Вътре в него може да потърсиш DocumentRoot и да го подмениш на каквото пожелаеш.
Успех на защитата.
Здравей,
Щом не ти се ъпдейтват промените в кода, най-вероятно имаш включен кеш. Влез в php.ini на WAMP стака и намери вътре нещо от сорта opcache_enabled = 1; . Сетни си го на 0 и би трябвало да си решиш проблема :)