Привет на всички!
Споделям си въпросника, с надежда да се намерят „ideally 10 people” да отговорят на въпросите ми.
Призовавам темата да е обща за всички, които желаят да последват примера ми.
1. Какво може да наруши благосъстоянието Ви, ако Ви превозва непознат?
2. Какво може да наруши благосъстоянието Ви, докато превозвате непознат?
3. Какво може да Ви откаже да употребявате софтуер, с помощта на който да намирате превоз от непознати?
4. Какво може да Ви откаже да употребявате софтуер, с помощта на който да превозвате непознати?
5. Какво може да Ви мотивира да превозите непознат със собствения си автомобил, ако с това не се нарушава маршрута Ви?
6. Какви са Ви изискванията да качите непознат и да го превозите, като с това ще запазите планувания от Вас маршрут?
7. Мотивира ли Ви да превозвате непознати, с цел подобряване на екологията, като с това ще запазите планувания от Вас маршрут?
8. Мотивира ли Ви да превозвате приятни личности с близък характер и общи интереси на Вашите, като с това ще запазите планувания от Вас маршрут?
9. Желаете ли да превозите непознат, който няма алтернатива за превоз, като с това ще запазите планувания от Вас маршрут?
10. Желаете ли да превозите ближен, който няма алтернатива за превоз, като с това ще запазите планувания от Вас маршрут?
11. Желаете ли да превозите непознат, за който има положителни мнения, като с това ще запазите планувания от Вас маршрут?
12. Мотивира ли Ви да превозите непознат, който е употребявал услугата да превозва многократно, като с това ще запазите планувания от Вас маршрут?
13. Мотивира ли Ви да превозите непознат, който е употребявал услугата да превозва многократно Ваши приятели, като с това ще запазите планувания от Вас маршрут?
14. За какъв период от време ще се запази благосъстоянието Ви, ако чакате превоз?
Благодаря за съвета!
Ето го въпросника ми в Google Forms: https://goo.gl/kVYbDZ
Имате и моя отговор, дано да ви е от полза.
Успех!