Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
kiko144 avatar kiko144 795 Точки

Стига да успяваш да смогваш на темпото нямаш никакъв проблем! 

3
jabalka avatar jabalka 960 Точки

СофтУни реално е ООД, не университет. Така че, както е казал Кико - нямаш грижи. 

1
v1ppers0nn avatar v1ppers0nn 234 Точки

Проблеми няма да имаш никакви. Но... внимавай, да не стане така, че да не можеш да завършиш нито едното, нито другото. Ако мислиш, че ще можеш да ги караш двете едновременно, пробвай. Ако не стане, ще избереш само едното :)

1
milen8204 avatar milen8204 296 Точки

Абе има ли възможност, ако видя, че не смогвам на темпото, тоест почна да изкарвам прекалено ниски резултати на изпитите, да се преместя като наблюдател и после само да си платя да се явя на изпита за курса на който съм се провалил, след като реша, че съм понаваксал? И да си продължа със следващите курсове?

Примерно (не дай си Боже) на ниво 1 изкарам по 100 т. на всички курсове (издънвам се) и ще има ли възможност да се преместя форма на обучение наблюдател, докато науча материала. Чакам тези след приети март или септември месец да дойдат до изпитте на Ниво 1, и тогава да се явя на изпитите, и ако ги взема да си се прехвърля, онлайн примерно, със следващия курс.

0
v1ppers0nn avatar v1ppers0nn 234 Точки

Ако не си вземеш изпитите, ще трябва да се явиш на следващ прием. За да вземеш сертификат ти трябват изпитите взети, дори някой трябва да са взети с ОТЛИЧИЕ! Можеш да пробваш, никой не може да ти забрани, но ти губиш време така. Ще се объркаш тотално. Не знам, ти си реши...

0
Samuil.Petrow avatar Samuil.Petrow 1548 Точки
milen8204, Можеш да прекъсваш колкото си искаш, но доколкото знам при неизкарано ниво, то се заплаща наново като се явяваш само на изпитите, които не си взел / искаш да повишиш.
1