Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
Hristo_Penchev avatar Hristo_Penchev 389 Точки

Ниво 0 - график на занятията

Здравейте,

Имам голямо желание да се запиша за следващия подготвителен курс Ниво 0, който започва в края на май и да кандидатствам за присъствено обучение. Въпросът ми е - по кое време на деня се провеждат занятията? Подходящи ли са за работещи хора?

В краен случай съм готов и да напусна, но трябва по от рано да си приготвя нещата, да дам предизвестие. Затова бих искал да знам някакъв поне приблизителен график на учебните занятия.

Тагове:
3
Въпроси за SoftUni
Samuil.Petrow avatar Samuil.Petrow 1549 Точки

Подготвителният курс (ниво #0) има групи в няколко дена и в различни часове, има сутрешни, обедни и вечерни занятия. Редовното обучение (визирам вече ниво #1) в Софтуни за момента ще се провежда само от 18:00.

0
v1ppers0nn avatar v1ppers0nn 234 Точки

От къде разбра, че ниво 0 ще започне през края на май? До колкото знам аз, приема ще е през месец Септември. Това значи, че подготовката почва месец и половина преди приема. 
Относно кога ще се провеждат, това зависи колко човека ще има (според мен). Но, когато и да е, няма да е след 7 вечерта. 99% ще е през работно време. Ако искаш можеш да се запишиш онлайн за 0 ниво. Ако вземеш изпита се местиш присъствено.

-1
hristolilov avatar hristolilov 394 Точки

Имаше и лекции събота и неделя.Можеше дори и да се вземат двете лекции само в събота, или в неделя.

Групите бяха 2 - от 10 до 14:00 и от 14:00 до 18:00.

Предвидено е следващото ниво 0 да се проведе за 2 месеца, вместо за 1, така че ще има някакви размествания най-вероятно, но пак би трябвало да помислят и за работещите :)

0
lubo81 avatar lubo81 1 Точки

Спокойно можеш едновременно да работиш и да изкараш присъствено ниво 0, аз го направих. Имаше групи както в делнични дни от 18.00 до 22.00 ч., така и събота и неделя, лекциите бяха по две седмично за 4 седмици. Предполагам, че и следващият курс ще е по подобна схема, макар че нещата са доста променливи все още. Проблема за работещите е, че не остава време за учене. На лекциите няколко пъти ни казаха, че те са 10%, останалите 90% са работа вкъщи и аз абсолютно потвърждавам това.

Моят съвет е да не бързаш да напускаш работа. Следи ежедневно форума и новините в сайта, за да разбереш максимално скоро след като обявят новия курс. И ще ти е много полезно да изгледаш видеата на лекциите от предишния курс линк

Иначе и аз мернах някъде из форума пост на Наков, че май месец ще започне следващото ниво 0.

0
Hristo_Penchev avatar Hristo_Penchev 389 Точки

Ами за ученето - ще уча в дните, в които няма лекции, след работа или скатавайки се на работа. И на мен не ми се иска да напускам без да знам дали ще ме приемат. Така че радващо е, че лекциите са гъвкави. Време за учене ще намеря. Едно висше така изкарах, с един двумесечен курс все ще се справя. А вече ако ме приемат студент, ще напусна.

0
ti4o.bs avatar ti4o.bs 16 Точки

Ти ако си работиш можеш и онлайн да се подготвяш и да си гледаш лекцийки когато ти е удобно!

0