Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
milen8204 avatar milen8204 296 Точки

Записване във ВУЗ партньор при започване на ниво #1

Здравейте,

Бих искал да попитам, кога трябва да изявя желанието си за продължаване на обучението си във ВУЗ партньор. В правилата, които прочетох и се съгласих при записването на Ниво #1 пишеше, че трябва да изразя желание още при постъпване на Ниво #1, а не след завършване на последното ниво. Поне за сега не съм видял някъде да ми е поискано да заявя дали искам или не да продължа обучението си във ВУЗ партньор на университета, а вече платих за Ниво #1 и се записах. Знаейки колко съм разсеян, може да съм пропуснал някоя отметка, която регламентира въпроса и затова отвярям тази тема, ако някой знае дали това предстои или вече е трябвало да съм заявил, моля да драсне едно отговорче. Благодаря!

Тагове:
2
Общи приказки
dsmilyanov avatar dsmilyanov 237 Точки

Според представянето на МТМ колежа в СофтУни, самото записване става СЛЕД записването за Ниво #1, а не ПО ВРЕМЕ на записването на Ниво #1. Тоест нищо не си пропуснал, можеш да дишаш спокойно.

Предполагам първата/втората седмица след началото на лекциите ще стане дума как става самото записване във ВУЗ партньор.

0
jabalka avatar jabalka 960 Точки

На представянето на МТМ Наков каза, че ще ни бъдат изпратени покани да си изберем дали и в кой от ВУЗ-овете партньори искаме да учим. Както казва колегата - има време и ще бъдеш информиран лично в системата. Нищо не си пропуснал.

1
Ludmil.D avatar Ludmil.D 41 Точки

а видеото от презентацията защо така не излиза на яве ;? 

0
jabalka avatar jabalka 960 Точки

Има го в youtube канала на СофтУни, ето от тук можеш да го отвориш. Въпросът е зададен и му е отговорено на първия час и трийстата секунда. Отвори ли ти се успешно?

3
milen8204 avatar milen8204 296 Точки

@jabalka  Аха мерси за конкретната информация, чух отговора,  на 1:00:44 от записа Наков отгоавя благодаря.

1