[Homework] HTML5 Overview (Dec 2015) - Решения
Колеги, завърших първото домашно. Ако имате съвети или забележки, пишете. :)
Problem 2 - Paragraphs and Images of Text
Колеги, завърших първото домашно. Ако имате съвети или забележки, пишете. :)
Поздравления, колега! Бих ти дала отлична оценка, ако системата ми позволяваше . :-( В тази връзка да попитам - защо записаните онлайн в този курс не можем да предаваме и оценяваме домашни. Sorry за off-topic-a, но да не пускам отделна тема...
Браво за домашното, особено за задача 6.
единственото подобрение което може да се промени е в проблем 5 на табулирания текст според мен би било по-добре да се ползва definition list
<dl>
<dt>HTML</dt>
<dd>A markup language</dd>
</dl>
вместо  
Това е моето домашно
Как да сложа текста от Problem 5.PowerPoint Slide в правоъгълник, както е в домашното? За първи път уча HTML и 5 задача от домашното ми се видя ужасно трудна. Нахвърляла съм html, но няма никакъв стил и мисля така да го оставя.
<h1>Heading 1</h1>
<h2>Sub heading 2</h2>
<h3>Sub heading 3</h3>
правиш структурата за description list:
например
<dl>
<dt><div style="background: skyblue;"></dt>
<dd>This is a div</dd>
<dt><div></dt>
</dl>
и после на dl елемента слагаш този css
dl {
border: 1px solid #fbeec9;
box-sizing: border-box;
color: #fbeec9;
padding: 6px;
}
Здравейте ето и мойте решения на първото домашно : https://github.com/ivaylo91/HTML-CSS.git
Здрасти, може да се пращат домашни, гледай 3 и 4-та тема. Даже трябва да се праща домашно и за html таблиците. Дано съм помогнал
Дата: 2 декември, 18:00-22:00 ч.
08/12/2015 23:59:59
Нямате изпратено домашно
Избор на файл
За съжаление, при мене не излиза менюто за качване на домашни. Надявам се да го оправят този проблем...
Eclipsa, записана ли сте за курса онлайн, ако не сте записана имате достъп до материалите, но нямате права да качвате домашни.