Loading...
g0shk3 avatar g0shk3 0 Точки

Мобилно приложение

Здравейте на всички, Искам да задам няколко въпроса свързани с изграждане на мобилно приложение

1 Ще си платя

2 Преди да поискам помощ от програмисти трябва ли да имам цялата идея за приложението на нещо като презентация

3 След като си платя и ми бъде направено приложението кой ще го подържа този който го е направил или трябва да търся нов човек ( разбира се ако е човека който го е направил ще продалжи да получава сума за която се договорим  и процент )

4 Приложението трябва ли да има уеб сайт

Общо взето съм доста бос в темата но имам пари имам и добра идея , която искам да се реализира

В момента правя презентация така да го наречем имам име имам лого

Трябват ми няколко съвета какво трябва да направя още неща който незнам и пропускам

Тагове:
0
Общи приказки
ibakyrdjiev avatar ibakyrdjiev 172 Точки

2 - трябва да имаш основната идея. После може да се надгражда

3 - най добре този който го е правил, стига да може и да го е направил кадърно. Ако е направено некадърно support - нулев

4 - може да се направи и web application, който да позлва същите неща като приложението

Помисли до колко потребителя искаш да имаш за да може да се почне и от технология, бази данни и тн., защото цените които ще се пащат ежемесечно/ежегодишно зависят и от това какво искаш като скорост, брой потребители и тн.

П.С. Имай впредвид че ти трябва и QA - някой, който да го пробва дали се чупи, как се чупи и кога се чупи. 

както и дизайнер да ти направи как да изглежда, а това е трудно, защото ако е направено тъпо приложението няма кой да го цъка :) 

0
05/12/2015 14:23:04
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.