superhosting.bg объркване!
Здравейте! Преди не съм се занимавал със хостинг и домейни, на скоро реших да се възползвам от безплатната услуга предоставена ни от Софтуни в superhosting.bg! Онзи ден се регистрирах и днес си закупих от тях и домейн. Проблема е, че когато искам да отида на сайта си освен чрез основния линк: mySiteName.info когато напиша mySiteName.cloudvps.bg и ми излиза същото! Домейн името ми е паркирано, което не съм сигурен точно какво значи!
Ми, предполагам да мога да да имам достъп до сайта си само от MySite.info а не от MySite.cloudvsps.bg
Нали имаш достъп от MySite.info - значи всичко е наред :) Иначе предполагам, че има начин да спреш достъпа от cloudvps, ако не става някъде от административния панел, то можеш с някакво правило на уебсървъра да прихванеш referer-а и ако е cloudvps да направиш нещо, примерно да препратиш към MySite.info.
Аз не съм запознат грам със системата на суперхостинг, но подозирам, че ако си вдигнеш сайт при тях, без да купуваш домейн, те ти дават техен - cloudvps. После като си купиш домейн и кажеш да сочи към този сайт не би трябвало да отпадне cloudvps-а.
Благодаря!