Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
go0ogo0o avatar go0ogo0o 4 Точки

Може би днес ще са налични първо домашните, а малко по-късно ще бъдат качени и видеата. По мои наблюдения с други курсове така процедират.

0
aanguelov avatar aanguelov 219 Точки

Всъщност страницата на курса е тук - http://python3.softuni.bg/student/course/

Има я и първата лекция. Вероятно видеото ще бъде качено, когато стане готово.

2
06/01/2016 10:45:25
rutera avatar rutera 6 Точки

Всъщност аз посещавам тази страница 

https://softuni.bg/trainings/1281/python-programming-january-2016

обикновенно там се качват там.

0
supersane avatar supersane 234 Точки

Този път, процедирането в курса ще е една-две идеи по-различно от останалите. Явно лекторите си използват собствени методики, малко по-различни от използваните до сега. Аз лично останах много доволен от първата лекция и с нетърпение чакам утрешната.

0
supersane avatar supersane 234 Точки

На лекцията снощи казаха, че няма да има домашни, вместо тях са дадени полезни материали за четене след всяка лекция. Както обаче съм си свикнал с домашни да решавам в СофтУни сега ми е малко "терсене". Ако някой от вас намери някъде задачи за решаване на ниво взети лекции от курса, нека ги споделя, за да се упражняваме заедно и да обменяме опит. Друг вариант също е да решаваме задачи давани на Java или C#, но написани на Python(поне колкото можем). Също мисля, че ще е добре тук във форума да се отвори една секция към Отворени Курсове за курса по Python.

5
rutera avatar rutera 6 Точки

Съгласен че ще е добре да се отвори една секция за курса по Python.

1
quickben avatar quickben 974 Точки

offtopic: rutera темата ви относно Книгите за JavaScript беше скрита поради факта, че не е позволено да се качва пиратско съдържание на сайта, книгите не са безплатни, ако искате да споделите полезни ресурси които са платени е удачно да посочите само името на книгата или нещо подобно, но в никакъв случай самото съдържание, вече кой как ще си намери съответния ресурс е въпрос на личен избор.

0