Page fault in nonpaged area
Здравейте,
От известно време(около 10 дни) имам един много изнервящ проблем, който не знам как да премахна от латопа си. Както вече споменах, от около 10 дни не мога да сваля какъвто и да било торент от интернет. Винаги когато започна да свалям даден файл чрез Bit/Utorrent всичко започва нормално, процесът стига до към 50% и изведнъж се появява син екран, на който пише, че компютърът ми се е натъкнал на грешка и ще се рестартира автоматично, и също ме съветва да потърся решение като напиша "Page fault in nonpaged area". Разбира се опитах доста начини като:
1. Проверих дали имам грешки с RAM паметта, но проблемът не е там.
2. Опитах и това: My Computer > Properties > Advanced System Settings > Performance Settings > Advanced > uncheck “Automatically manage Paging File Size for All drives”.
Посъветваха ме да го дам на сервиз, но сега нямам възможност. Проверих лаптопа за вируси, но и там всичко е чисто. От 5 месеца използвам Windows 10 и досега не съм имал проблем, въпреки че откакто го използвам лаптопът започна да работи доста по-бавно отколкото на Windows 8.1.
Ще съм Ви много благодарен ако ми кажете как да се справя с този проблем.
Благодаря предварително!
Имаш предвид VirtualBox
Дали ще е с VirtualBox или VMWare няма голямо значение.
Свалих си VirtualBox, но като стартирам някоя съсзадена ВМ ми излиза FATAL ERROR и нищо не става. Трябва ми някакво друго решение
Благодаря предварително